به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,820
بازدید دیروز: 14,203
بازدید هفته: 47,783
بازدید ماه: 245,558
بازدید کل: 25,855,923
افراد آنلاین: 4
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۸ فروردین ۱٤۰٤
Thursday , 17 April 2025
الخميس ، ۱۹ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۹۵ - استفتاء از رهبر معظم انقلاب اسلامی: وجود مانع در صفوف نماز جماعت ۱۳۹۷/۱۲/۱۱

استفتاء از رهبر معظم انقلاب اسلامی:   

  وجود مانع در صفوف نماز جماعت

 

  وجود مانع در صفوف نماز جماعت
س) در نماز جماعت اگر بعضی از افراد صف‌های دوم یا سوم یا...، به واسطۀ دیوار یا مانع دیگری، نتوانند هیچ یک از افراد صف جلو را ببینند - هر چند به واسطۀ افراد کنارشان به جماعت متصل هستند - آیا اتصالشان به نماز جماعت صحیح است؟
ج) اتصال به جماعت، صحیح نیست.
خمس سرمایه‌گذاری در بورس
س) آیا به سرمایه‌ای که در بورس یا در محل دیگر سرمایه‌گذاری شده است، در سررسید سال خمسی، خمس تعلق می‌گیرد و باید خمس آن پرداخت شود؟
ج) مبلغ سرمایه‌گذاری شده اگر از درآمد کسب باشد، مشمول خمس است.
احتمال تضییع حقوق‌اشخاص یا مراکز
س) به خاطر عدم حساسیت و دقت در حساب، احتمال می‌دهم مبلغی حدود ۵۰۰، ۶۰۰ هزار تومان به ‌اشخاص یا مراکزی بدهی داشته باشم. دقیقا هم نمی‌دانم چقدر و به چه کسی بدهکارم. چطور می‌توانم جبران کنم؟
ج) به مجرد احتمال، چیزی بر شما واجب نمی‌شود، اما می‌توانید برای احتیاط، مبالغ احتمالی را از طرف صاحبان آنها به فقیر صدقه بدهید و اگر مربوط به سازمان‌های دولتی باشد، مبلغ را به خزانه دولت واریز کنید.
شرط‌بندی یک طرفه
س) خودم و برادرم بعضی مواقع بازی می‌کنیم و برادرم می‌گوید اگر تو بردی به تو فلان مقدار پول می‌دهم ولی من نه، آیا این شرط‌بندی قمار محسوب می‌شود و حرام است؟ اگر پول ببرم آیا پول حرام است؟
ج) اگر بر اساس شرط مذکور پولی پرداخت شود، قمار و حرام است.