۷۴ - تشییع پیکر شهدای حادثه صنایع شهید درویشی بندرعباس ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
تشییع پیکر شهدای حادثه صنایع شهید درویشی بندرعباس
۱۳۹۸/۰۱/۲۰
در پی انفجار شناور سبک در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس سه نفر از کارکنان وزارت دفاع به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عزیز الله کناری سرپرست فرمانداری بندرعباس گفت: در این حادثه که عصر روز شنبه در صنایع شهید درویشی بندرعباس رخ داد آقایان بلوچی، شاکری و حسینپور از کارکنان صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس به شهادت رسیدند.
مدیرکل روابط عمومی وزارت دفاع نیز گفت :این حادثه مجروج نداشت.
سرتیپ داود عبدی افزود: این حادثه هنگام تعمیر یک فروند شناور سبک در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس رخ داد.
صنایع دریایی شهید درویشی زیر مجموعه وزارت دفاع ایران در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس و در مجاورت مجتمع ایزوایکو (مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران) واقع شده است.
رسالت این مجموعه ساخت و تعمیر شناورهای سطحی و زیرسطحی نظامی است.
پیکر شهدای حادثه صنایع شهید درویشی از چهار راه شهدا تا گلزار شهدای بندرعباس بر روی دستان مردم تشییع شد.
به گزارش ایرنا، دراین مراسم شمار زیادی از مسئولان، اقشار مختلف مردم و همچنین خانوادههای شهدا حضور داشتند که پس از تجلیل از مقام شامخ شهدا به زادگاهشان انتقال یافتند. پیکر شهید محمود حسینپور پس از تشییع در گلزار شهدای بندرعباس و پیکر شهید رضا شاکری ظهر دیروز در امامزاده سید کامل این شهر به خاک سپرده شد. همچنین پیکرشهید رضا بلوچی به زادگاهش، شهر رضوان انتقال داده شد و بعد از ظهر دیروز به خاک سپرده شد.
بر اثر حادثه انفجار در شناور سبک روز هفدهم فروردین جاری در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس شهیدان رضا شاکری، محمود حسینپور و رضا بلوچی به شهادت رسیدند. این حادثه درحین تعمیر اساسی یک فروند شناور سبک رخ داد که منجر به شهادت رسیدن سه تن از کارکنان این صنعت شد و مجروح دیگری بر جای نگذاشته است.