به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 16,595
بازدید دیروز: 4,654
بازدید هفته: 21,249
بازدید ماه: 21,249
بازدید کل: 25,008,389
افراد آنلاین: 126
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۲ دی ۱٤۰۳
Sunday , 22 December 2024
الأحد ، ۲۰ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۰ - آیت‌الله حقانی دار فانی را وداع گفت ۱۳۹۸/۰۴/۲۶
آیت‌الله حقانی دار فانی را وداع گفت
 
   ۱۳۹۸/۰۴/۲۶
 
Image result for ‫تدفین پیکر آیت‌الله حقانی‬‎

آیت‌الله حسین حقانی متولی مدرسه علمیه حقانی قم، پس از تحمل یک دوره بیماری در روز سه‌شنبه بیست‌وپنجم تیرماه دار فانی را وداع گفت.

صبح امروز پنجشنبه بیست‌وهفتم تیرماه مراسم تشییع وی، مراسم تشییع پیکر آیت‌الله حقانی از مسجد آبشار به سمت حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد که آیت‌الله شبیری زنجانی مرجع تقلید شیعیان، حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، طلاب روحانیون و مردم مومن و ولایتمدار قم در این مراسم حضور داشتند.

براساس این گزارش آیت ا لله حسین حقانی ، اوّل اسفند سال ۱۳۱۳ شمسی در شهرستان زنجان در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد و در اوایل تیرماه ۱۳۳۰ شمسی بعد از خاتمه امتحانات کلاس نهم در تهران وارد حوزه علمیه قم شد.

دوره مقدماتی علوم اسلامی را در عرض سه سال (یعنی دوره نحو وصرف و منطق و معانی بیان و علوم بلاغت درحد کتاب معمول حوزه‌های آن روز) نزد اساتید فن خواند. بعد از طی دوره مقدمات دوره سطح را شروع و در عرض شش سال آن را به پایان رساند.

در این دوره از اصول فقه معالم الاصول مرحوم شیخ حسن فرزند شهید ثانی و کتاب قوانین الاصول تالیف مرحوم میرزای قمی جلد اول تا آخر باب نواهی و بعد از آن (شرح لمعتین) تالیف مرحوم شهید ثانی را که یک دوره کامل ومختصر فقه اسلام است در عرض دو و نیم سال خواند و سپس (فرائد الاصول) شیخ انصاری (ره) و مجدد الاصول تالیف مرحوم آیت‌الله آخوند خراسانی را نزد اساتید فن از جمله مرحوم آیت‌الله مجاهدی گذراند.

بعد از خاتمه سطح دروه خارج سطح را نزد مراجع بزرگ آن روز متجاوز از ۲۲ سال شرکت کرد. در این بیست و دو سال مراجع و فقهاء ومدرسین بنام و معروفی بودند که ازمحضر وی استفاده کردند. سه سال در اواخر عمر با برکت مرحوم آیت‌الله العظمی بروجردی در مسجد اعظم قم مبحث قضا را شروع کرد و بزرگان، اساتید و علمای بزرگ وقت در پای دروس این عالم فقیه متبحر شرکت می‌کردند.

 

 

 

آثار علمی و پژوهشی آیت‌الله حقانی در عرض ۵۴ سال متجاوز از ۷۰۰ دفترچه ۲۰۰ برگی علمی، تاریخی، فقهی، اصولی و فلسفی است.