به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12,244
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 43,577
بازدید ماه: 52,363
بازدید کل: 26,413,299
افراد آنلاین: 107
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۱ - آیت‌الله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا خیانت به انقلاب است ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
آیت‌الله نوری همدانی:
 
 مذاکره با آمریکا خیانت به انقلاب است
 
  ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
 
 
استاد برجسته درس خارج حوزه با تأکید بر مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن و لزوم هوشیاری در برابر آنان، هرگونه مذاکره با آمریکا را خیانت به انقلاب اسلامی دانست.
آیت‌الله حسین نوری همدانی در مراسم آیین افتتاحیه سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، خاطرنشان کرد: کسی که طالب علم است ملائکه پر و بال خود را برای او می‌گسترانند تا در مسیر کسب علوم بر روی بال آنان حرکت کند.
به گزارش رسا، این مرجع تقلید بیان داشت: اوج گرفتن انسان بسته به میزان همت اوست، انسان تنبل و سست اراده نمی‌تواند انتظار پیشرفت و‌ترقی را داشته باشد، بنابراین طلبگی راه آسانی نیست و نیازمند زحمت و اراده قوی است. اخلاص، همت، جدیت و کوشش و نظم از ویژگی‌های مهم طلاب به شمار می‌رود.
وی تصریح کرد: علمای بزرگ همیشه در کنار مردم بودند و به رفع مشکلات آنان اقدام می‌کردند. طلاب نیز باید بر اساس سیره آن بزرگان در میان مردم و اجتماع حضور داشته باشند.
استاد برجسته درس خارج حوزه با‌ اشاره به تذکر رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا، ادامه داد: چهل سال است که آمریکا با ما جنگ دارد و ما همیشه در مسیر استقامت و مقاومت ایستادگی کردیم.
آیت‌الله نوری همدانی هرگونه مذاکره با آمریکا را خیانت به انقلاب دانست و اظهار داشت: روز گذشته رهبر معظم انقلاب در درس خارج خویش فرمودند آمریکا چهل سال است که در مقابل قدرت اسلام ایستاده و امروز دم از مذاکره می‌زند، اولا اینکه ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد و اگر کسی بخواهد با آمریکا مذاکره کند یا خائن است و یا جاهل.