به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 48
بازدید دیروز: 7,396
بازدید هفته: 52,701
بازدید ماه: 228,898
بازدید کل: 27,574,417
افراد آنلاین: 30
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲٤ مهر ۱٤۰٤
Friday , 17 October 2025
الجمعة ، ۲۵ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
56 - نیویورک‌تایمز ادعا کرد: رهبر ایران خواسته هرگونه عملیات تلافی‌جویانه توسط نیروهای ایرانی انجام شود ۱۳۹۸/۱۰/۱۷
نیویورک‌تایمز ادعا کرد:
 
رهبر ایران خواسته هرگونه عملیات تلافی‌جویانه توسط نیروهای ایرانی انجام شود
 
   ۱۳۹۸/۱۰/۱۷
 
 
روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از یک منبع ایرانی گزارش داد، رهبر ایران مختصات عملیات تلافی‌جویانه علیه منافع آمریکا را تعیین کرده و خواسته هرگونه عملیات مستقیما توسط نیروهای ایرانی انجام شود.
  وبگاه روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی که روز دوشنبه منتشر شده و بروزرسانی می‌شود، نوشت، ایران طی چند دهه گذشته از درگیری مستقیم نیروهای نظامی‌خود در عملیات‌های خارجی خودداری کرده است و به ادعای این روزنامه از طریق «نیروهای نیابتی» خود آن را پیش برده است.
به گزارش فارس، این روزنامه با‌ اشاره به‌ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی به دست نیروهای آمریکایی در بغداد، نوشت: اما در این مورد آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران می‌خواهد هرگونه اقدام تلافی‌جویانه صراحتا توسط نیروهای نظامی ‌ایران انجام شود.
این گزارش مدعی شد، در ساعات پر تنش اولیه‌ ترور قاسم سلیمانی، رهبر عالی ایران در یک اقدام کم‌سابقه در جلسه شورای عالی امنیت ملی حضور یافته و مختصات هرگونه اقدام تلافی‌جویانه را تعیین کرده است.
نیویورک‌تایمز در ادامه نوشت: یک منبع ایرانی مطلع از موضوع، درباره مختصات این عملیات گفت، «این اقدام باید مستقیم، حمله‌ای متناسب به منافع آمریکا باشد و آشکارا توسط نیروهای نظامی‌ خودمان انجام شود.»
این روزنامه آمریکایی می‌گوید که این یک اقدام خیلی قابل توجه برای رهبر ایران بود و ‌ترور سردار قاسم سلیمانی که یک یار و شخصیت نزدیک به آیت‌الله خامنه‌ای بود باعث شده است که احتیاط‌های سنتی که طی چهل سال گذشته در زمینه اقدامات نظامی ‌خارج از مرزها رعایت می‌شد، [در این مورد] کنار گذاشته شود.
نیویورک تایمز در ادامه اضافه کرد، خشم و عصبانیت مردم ایران از ‌ترور این فرمانده عالی ایرانی در مراسم تشییع در روز دوشنبه در خیابان‌های پایتخت ایران کاملاً نمایان بود، جایی که آیت‌الله خامنه‌ای نیز صراحتا بر پیکر قاسم سلیمانی ‌گریست.