به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,884
بازدید دیروز: 6,581
بازدید هفته: 6,884
بازدید ماه: 41,762
بازدید کل: 28,588,401
افراد آنلاین: 54
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۹ خرداد ۱٤۰۵
Saturday , 30 May 2026
السبت ، ۱۳ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
882 - پاسخ محرمانه شورای نگهبان به وزیر کشور درباره اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
پاسخ محرمانه شورای نگهبان
 
به وزیر کشور درباره اظهارات اخیر رئیس‌جمهور
 
۱۳۹۸/۱۰/۲۷
Image result for ‫پاسخ محرمانه شورای نگهبان به وزیر کشور درباره اظهارات اخیر رئیس‌جمهور‬‎
یک عضو حقوقدان شورای نگهبان اعلام کرد که برای حفظ انسجام و وحدت کشور پاسخ نامه وزیر کشور درباره اظهارات رئیس‌جمهور به‌طور محرمانه برای او ارسال شده است.
هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی نوشته است که فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان در هیئت‌های نظارت استانی و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تمام شد و اکنون زمان رسیدگی به شکایات داوطلبان از نتایج اعلام شده توسط خودِ اعضای شورای نگهبان است. کار شورای نگهبان تازه آغاز شده و تلاش می‌شود، شکایات به‌طور دقیق بررسی شود تا حقی از افراد و مردم ضایع نشود.
وی با اشاره به اینکه «نتایج اولیه بررسی صلاحیت‌ها نشان داد در میان تأیید و رد شده‌ها، افراد شاخصی از هر دو جناح هستند و با هر کس در هر جایگاه و با انتساب به مقامات نیز مماشات نشده است»، تاکید کرد: «سخنان رئیس‌جمهور در خصوص تأیید افراد فاقد صلاحیت، آغاز پروژه ضد‌ملی علیه وظایف یک نهاد قانونی بود که دیروز نیز توسط وزیر کشور ادامه یافت. متأسفانه آن سخنان آقای روحانی امروز دستاویز وزیر امور خارجه آمریکا برای حمله به انتخابات ایران قرار گرفت».
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: «جنجال‌آفرینی در تریبون‌های عمومی هیچ خاصیتی ندارد. اگر ایشان از روند بررسی‌ها اطلاع کافی ندارد، پیش از اظهار شکایت می‌تواند به شورای نگهبان بیاید و در جریان فرآیند بررسی‌ها قرار بگیرد».
به گزارش تسنیم وی همچنین تصریح کرد: «نه انسان‌ها کالا هستند و نه انتخابات مغازه؛ اما عرضه کالای غیراستاندارد، فاسد و تاریخ گذشته به مردم، ظلم و خلاف قانون است. برای حفظ انسجام و وحدت کشور پاسخ نامه وزیر کشور به‌طور محرمانه برای او ارسال شد. امیدوارم مسئولان دولت از سوءاستفاده آمریکایی‌ها از اظهارات‌شان درس عبرت گیرند».