به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,409
بازدید دیروز: 11,271
بازدید هفته: 31,621
بازدید ماه: 142,679
بازدید کل: 26,503,016
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۶ تیر ۱٤۰٤
Monday , 7 July 2025
الاثنين ، ۱۲ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۴۵۵ - واکنش سرلشکر سلامی به تهدید آمریکا: اگر فرماندهان ما را تهدید کنند جان هیچ فرمانده آمریکایی در امان نخواهد بود ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
واکنش سرلشکر سلامی به تهدید آمریکا:
 
 اگر فرماندهان ما را تهدید کنند جان هیچ فرمانده آمریکایی در امان نخواهد بود
 
۱۳۹۸/۱۱/۰۷
 
 
فرمانده کل سپاه با ‌اشاره به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی‌ها، خطاب به آنان هشدار داد: کسانی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده‌اند، اگر زنده بمانند قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گویی در واکنش به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی‌ها با بیان اینکه  آنهایی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده‌اند، اگر زنده بمانند، قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد،گفت: دشمنان ما بخشی از پیامدهای دردناک ترور سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را دریافت کردند و متوجه شدند که اگر چنین حرکاتی انجام بدهند با ضربات کوبنده و مستمری مواجه خواهند شد.
وی افزود: هم آمریکایی‌ها، هم صهیونیست‌ها و هم دیگران بدانند که اگر فرماندهان ما را تهدید کنند، هیچ یک از فرماندهانشان نقطه امنی نخواهند یافت، یعنی اگر فرماندهان ما را تهدید به ترور کنند یا تهدیدشان را عملی کنند جان هیچ فرماندهی از آنها در امان نخواهد بود.
سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه دشمنان ما باید مراقب اعمالشان باشند، گفت: آنان اگر بخواهند این بازی را ادامه بدهند، پاسخ‌های ما کاملا متفاوت از گذشته است و مقیاس آن هم متفاوت خواهد بود و با شرایط بسیار جدیدی روبرو می‌شوند  که قادر به مدیریت و کنترل آن نیستند؛ پس به آنها اخطار می‌دهیم که از این میدان عقب بنشینند.
فرمانده کل سپاه در ادامه ناتوانی آمریکایی‌ها در میدان‌های دیگر را علت این تهدیدها دانست و گفت: آنها در عرصه‌های نظامی ناتوان و در عرصه تحریم‌های اقتصادی نیز  با ناکامی مواجه شدند، و این نشان دهنده این واقعیت است که عملیات‌های روانی آنها نتیجه عکس داده و ملت ایران به آنها پاسخی نداده است.
وی افزود: از سوی دیگر هرچه آنها فشار روانی بر ملت ایران وارد کردند، مردم بیشتر به نظام پایبند شدند و از نظام و رهبری معظم انقلاب دفاع و حمایت کردند و هر عملی را که دشمنان انجام دادند با واکنش‌های سخت مردم ما و حتی ملت‌های دیگر مواجه شد.
فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: آنها معمولا وقتی که از تعقیب راهبردهای خود در عرصه‌های مختلف ناامید می‌شوند، به راهبرد ترور روی می‌آورند,همان طور که وقتی نتوانستند ما را در دستیابی به فناوری‌های صلح آمیز هسته‌ای محروم کنند، به ترور دانشمندان هسته‌ای ما روی آوردند، وقتی هم در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، روانی و نظامی هم ناکام می‌شوند، چاره را در ترور می‌بینند.