به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,187
بازدید دیروز: 12,157
بازدید هفته: 30,895
بازدید ماه: 23,804
بازدید کل: 25,890,543
افراد آنلاین: 35
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۳ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 23 April 2025
الأربعاء ، ۲۵ شوّال ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
967 - روایت بعیدی‌نژاد از تلاش‌ جریان‌های معاند نظام برای سوءاستفاده از شیوع ویروس کرونا ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
روایت بعیدی‌نژاد از تلاش‌ جریان‌های معاند نظام برای سوءاستفاده
 
از شیوع ویروس کرونا
 
۱۳۹۸/۱۲/۱۳
Image result for روایت بعیدی‌نژاد از تلاش‌ جریان‌های معاند نظام برای سوءاستفاده از شیوع ویروس کرونا
حمید بعیدی‌نژاد سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن روز سه‌شنبه در یادداشتی تأکید کرد که جریان‌های معاند جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور سعی دارد با بهره‌گیری از یک سیاست خبری و رسانه‌ای مزوّرانه، موضوع شیوع ویروس کرونا را به ابزاری برای به بن‌بست کشاندن افکار عمومی در ایران تبدیل کنند.
بعیدی‌نژاد در این یادداشت نوشت: شبکه سازمان منافقین و جریانهای معاند جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با طراحی یک سیاست خبری و‌ رسانه‌ای بسیار مزوّرانه می‌خواهند به خیال خام خود، مردم و افکار عمومی ما را در یک بن‌بست فکری قرار دهند. اعضای سازمان منافقین و شبکه‌های معاند از طرفی در چند روز اول ابتلای کشور به ویروس کرونا که هنوز نیازی به سازماندهی دریافت کمک‌های پزشکی بین‌المللی و خرید اقلام فوری از کشورهای خارجی مطرح نبود، مرتب تبلیغات سازماندهی شده‌ای را طراحی کرده بودند که القا نمایند که نظام از یک طرف در انزوای بین‌المللی قرار دارد که کشوری حاضر به ارسال کمک‌های فوری به ایران نیست و اما از طرف دیگر، حتی در موارد مشخص هدایا و کمک‌های خارجی در دسترس هم، کشور تمایل دارد حتی به قیمت از دست رفتن جان مردم، همین موارد کمک‌های اهدایی کشورهای غربی را رد کند.
وی افزود: اما در مرحله دوم افزایش تلاش‌های سازماندهی شده کشور برای کاهش ابتلای عموم مردم به ویروس کرونا و از جمله آمادگی جذب کمک‌های سازمان بهداشت جهانی، کمک‌های اهدایی کشورهای خارجی و همچنین تلاش کشور برای خرید اقلام مورد نیاز پزشکی از خارج از کشور، همان جریان، کمپینی را شروع کرده‌اند که تجهیزات خارجی آلوده هستند و کشور نباید به هیچ وجه به سلامت اقلام پزشکی خارج از ایران اعتماد کند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن در ادامه اظهار داشت: این روزها هر روز هزاران توئیت و اطلاعات مجعول توسط منافقین با این مفهوم مشترک تولید می‌شود که اقلام پزشکی خارجی آلوده هستند و مردم باید از استفاده از این اقلام خودداری کنند. همین جریان با راه‌اندازی هشتگ‌هایی در فضای مجازی تحت عنوان «کیت‌های آلوده» با پروفایل دینی-مذهبی و یا شخصیت‌های فداکار و شهید نظام، سعی در انحراف افکار عمومی دارند. برخی از افراد در فضای مجازی نیز ممکن است تحت تاثیر پیام‌های حماسی این جریانات مشکوک قرار گیرند و ناگاهانه با پیام آنها همدردی کنند. اما هدف اصلی این تبلیغات ایجاد بی‌اعتمادی بین مردم و مسئولین نظام می‌باشد.
بعیدی‌نژاد تأکید کرد: بی‌شک سیاست اصلی کشورمان افزایش توان و تولید داخلی تجهیزات پزشکی و کیت‌های تشخیص توسط نیروهای کارآمد و‌پرتوان سربلند کشورمان می‌باشد. اما همزمان، برای تقویت و تجهیز نظام بهداشتی و پزشکی فوری کشور به تجهیزات و اقلام پزشکی لازم، کشورمان با اعمال و رعایت تمامی استانداردهای ایمنی لازم، این اقلام لازم را از منابع مورد اعتماد تهیه و برای سلامت مردم عزیزمان بکار خواهد گرفت.