به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,700
بازدید دیروز: 6,185
بازدید هفته: 16,394
بازدید ماه: 16,510
بازدید کل: 28,384,498
افراد آنلاین: 15
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۰ بهمن ۱٤۰٤
Friday , 30 January 2026
الجمعة ، ۱۱ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۵۱۱ - بازدید امیر سیاری از پروژه ساخت ناوشکن «دماوند-2» ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
بازدید امیر سیاری از پروژه ساخت ناوشکن «دماوند-2»
 
   ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
بازدید امیر سیاری از پروژه ساخت ناوشکن دماوند-۲
معاون هماهنگ‌کننده ارتش از مجموعه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و مراحل ساخت ناوشکن دماوند 2 بازدید کرد.
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش به همراه امیر دریادار امیر رستگاری رئیس‌ سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز از پروژه‌های در دست اقدام سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بندرانزلی بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت ساخت ناوشکن دماوند قرار گرفت.
دریادار سیاری پس از این بازدید، ضمن ابراز رضایت و قدردانی از تلاش‌های متخصصین صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: به برکت انقلاب اسلامی و خودباوری به وجود آمده در فرزندان این سرزمین و البته تلاش شبانه‌روزی متخصصین و کارکنان سازمان صنایع دریایی به جایگاهی رسیده‌ایم که تمامی نیاز نیروهای مسلح را طراحی و تولید می‌کنیم و توانسته‌ایم در عرصه دریا به خوبی از منافع کشورمان در آب‌های آزاد دفاع کنیم.
وی تصریح کرد: تا زمانی که به توانمندی‌های خود ایمان داشته باشیم می‌توانیم پیشرفت کنیم، اما اگر این ایمان و خودباوری را از دست بدهیم تحت تسلط دشمن قرار می‌گیریم.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های دفاعی کشور در زیر سایه شدیدترین تحریم‌ها صورت گرفته است پس باور داریم که هرچه بخواهیم می‌توانیم به آن دست پیدا کنیم؛ خودباوری و اعتماد به جوانان در صنایع دریایی موجب شده در حوزه دریا هیچ کمبودی نداشته باشیم.
دریادار رستگاری رئیس‌ سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع نیز در جریان این بازدید با ارائه گزارشی، روند فعالیت‌ها و پروژه‌های سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع را تشریح کرد.
ناوشکن دماوند در حال ساخت توسط سازمان صنایع وزارت دفاع در حوزه رانش، تسلیحات، سامانه‌های راداری، سوناری، هدایت آتش و مخابراتی نسبت به فروند قبلی ارتقا یافته و در آینده نه چندان دور پرچم پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در دریای صلح و دوستی خزر به اهتراز در خواهد آورد.