به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,160
بازدید دیروز: 3,948
بازدید هفته: 16,822
بازدید ماه: 26,903
بازدید کل: 27,653,611
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۶ آبان ۱٤۰٤
Tuesday , 28 October 2025
الثلاثاء ، ۶ جمادى الأول ۱٤٤۷
آبان 1404
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
آخرین اخبار
۵۴۰ - سردار عبداللهی: مراکز درمانی سپاه همچنان در اختیار بیماران کرونایی است ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
سردار عبداللهی:
 
 مراکز درمانی سپاه همچنان در اختیار بیماران کرونایی است
 
  ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
 
 
معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با بیان اینکه مراکز درمانی سپاه همچنان در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد، گفت: با وجود آنکه به دلیل اجرای مرحله دوم طرح غربالگری، آمار مبتلایان به کرونا نسبت به یک ماه گذشته بالاتر رفته است، اما تعداد بیماران بستری و آی‌سی‌یو همچنان نسبت به فروردین و اردیبهشت در حال کاهش است.
سردار احمد عبداللهی معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با بیان اینکه علت افزایش آمار ابتلا به کرونا به واسطه اجرای مرحله دوم غربالگری در کشور است، گفت: در غربالگری دوم دقیقاً نفرات مشکوک ابتلا به کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرند و رصد می‌شوند.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه در مرحله اول غربالگری همه افراد جامعه مورد بررسی قرار می‌گرفتند و در آن شرایط، آمار شناسایی صحیح مبتلایان به کرونا کمتر بود، افزود: در مرحله دوم غربالگری تمامی افراد مشکوک و کسانی که در خانواده آنها یک نفر کرونایی وجود داشته است، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه ادامه داد: با وجود آنکه به‌دلیل اجرای مرحله دوم طرح غربالگری، آمار مبتلایان به کرونا نسبت به یک ماه گذشته بالاتر رفته است، اما تعداد بیماران بستری و آی‌سی‌یو همچنان نسبت به فروردین و اردیبهشت در حال کاهش است.
سردار عبداللهی خاطرنشان کرد: افزایش امکانات تشخیصی و همچنین افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها و مراکز درمانی مجهز پی‌سی‌آر، یکی از دلایل افزایش آمار مبتلایان به کرونا در کشور است.
وی همچنین با بیان اینکه مراکز درمانی سپاه همچنان در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد، گفت: به‌دلیل اینکه درصد بیماران بستری کرونا در کشور کمتر شده است، مراجعات در زمینه این بیماری هم به بیمارستان‌های سپاه کاهش پیدا کرده است.
معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه اظهار داشت: در صورت نیاز، آن بخش‌هایی از بیمارستان‌های سپاه که به کارویژه قبلی خود در زمان پیش از کرونا برگشته‌اند، مجدداً برای تبدیل شدن به بخش کرونایی حاضر و آماده هستند، اما در حال حاضر چنین نیازی وجود ندارد.