به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,179
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 5,688
بازدید ماه: 5,804
بازدید کل: 28,373,838
افراد آنلاین: 25
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
123 - گزینه بایدن برای سازمان سیا: باید ایرانی‌ها را به صورت مخفیانه و خاموش ترور کنیم ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
گزینه بایدن برای سازمان سیا:
 
باید ایرانی‌ها را به صورت مخفیانه و خاموش ترور کنیم
 
۱۳۹۹/۰۸/۲۴
 
 
اخیرا گفت وگویی از مایکل مورل گزینه احتمالی جو بایدن برای ریاست سازمان سیا با مجری مشهور شبکه سی بی‌اس منتشر شده که وی می‌گوید ما برای ایجاد هزینه برای ایرانی‌ها باید آنها را به صورت مخفیانه به قتل برسانیم.
رویترز گزارش داد دو تن از مقام‌های سابق اطلاعاتی دولت باراک اوباما، رقبای تصدی پست مدیر اطلاعات ملی یا سیا در دولت بایدن هستند.
مایکل مورل که در دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ معاون مدیر سیا بود و آوریل هینز که معاون مدیر سیا و همچنین معاون مشاور امنیت ملی آمریکا بود، دو گزینه پست‌های مدیر سیا و امنیت ملی آمریکا در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا هستند.
برخی از نمایندگان دموکرات نگرانی خود را بابت انتخاب احتمالی این دو فرد در دولت بایدن ابراز کرده‌اند چون می‌گویند، این دو زمانی در امنیت ملی و سیا بودند که از روش‌های بازجویی پیشرفته علیه مظنونان تروریستی استفاده شده که کمیته اطلاعات سنا این روش‌ها را شکنجه دانسته است.
اخیرا گفت وگویی از مایکل مورل گزینه احتمالی جو بایدن برای ریاست سازمان سیا با چارلی رز مجری مشهور شبکه سی بی‌اس منتشر شده که وی می‌گوید ما برای ایجاد هزینه برای ایرانی‌ها باید آنها را به صورت مخفیانه به قتل برسانیم. در بخشی از این گفت‌و‌گو مایکل مورل می‌گوید:  «ما باید ایرانی‌ها و روس‌ها را وادار کنیم که بهای حضورشان در سوریه را بپردازند.»
مجری شبکه سی بی‌اس از او می‌پرسد: «خوب، چطور ما آنها را وادار می‌کنیم که بهای حضورشان را بپردازند؟ با کشتن روس‌ها و ایرانی‌ها؟ و مایکل مورل می‌گوید: بله اما صورت مخفیانه ، قرار نیست کسی را خبردار کنیم یا در پنتاگون بیانیه بدهیم که ما این کار را کرده‌ایم.