به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,309
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 3,309
بازدید ماه: 252,602
بازدید کل: 25,862,964
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۳۴۱ - فرازی از وصيت‌نامه سردار شهید مدافع حرم حمید تقوی‌فر: 31 سال روزه‌داری ۱۳۹۹/۰۹/۰۳

 فرازی از وصيت‌نامه سردار شهید مدافع حرم حمید تقوی‌فر:

  31 سال روزه‌داری

۱۳۹۹/۰۹/۰۳
شهید سید حمید تقوی‌فر | حریم حرمعمارها| سردار شهید حاج سید حمید تقوی فر

سردار حمید تقوی‌فر معروف به ابومریم یکی از فرماندهان نیروی قدس سپاه و از بنیانگذاران بسیج مردمی عراق در برابر گروهک‌های تکفیری بود. سردار حمید تقوی‌فر سال 1393 در نبرد با داعش در شهر سامرای عراق به شهادت رسید.
یکی از ویژگی‌های سردار تقوی‌فر، روزه‌داری دائمی او بود. همسر آن شهید در گفت‌وگویی با کیهان گفته بود: «حاج حمید از سال ۱۳۶۲ یعنی زمان شهادت پدرشان تا سال ۱۳۹۳، یعنی ۳۱ سال تمام هر روز، روزه بود. البته غیر از روزهای حرام مثل روز عاشورا. اوایل زندگیمان اگر مسافرت بودند روزه نمی‌گرفتند، اما این اواخر حتی در سفرها هم روزه بودند. چون کثیرالسفر حساب می‌شدند.»
  فرازی از وصيت‌نامه سردار شهید مدافع حرم حمید تقوی‌فر: «انقلاب اسلامی که آرزوی انبیاء الهی، ائمه طاهرین و مومنین و مومنات و مستضعفین عالم به رهبری امام‌خمینی(ره) و ایثار و فداکاری شهدا و خانواده آن‌ها، جانبازان و خانواده محترم و امت شریف و مقاوم ایران اسلامی محقق شد فراموش نشود از مساعدت و همکاری و رهبری عزیز دست بر ندارید.در ثانی وحدت خودتان را فراموش نکنید. دنبال اجرای دستورات خداوند متعال و انبیاء و ائمه طاهرین باشید. بهانه برای تفرقه زیاد است و راحت می‌شود پیدا کرد که از یکدیگر فاصله بگیرید و رضایت شیطان و غضب الهی را فراهم نمایید. هنر این است که دنبال بهانه برای وصل و ارتباط باشید.»

Image result for ‫گل لاله‬‎