به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 7,988
بازدید دیروز: 6,185
بازدید هفته: 15,682
بازدید ماه: 15,798
بازدید کل: 28,383,786
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۰ بهمن ۱٤۰٤
Friday , 30 January 2026
الجمعة ، ۱۱ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۱۴۱ - عبدالمهدی اتهامات علیه دولتش درباره ترور شهید سلیمانی را رد کرد ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
طی یک بیانیه؛
 
 عبدالمهدی اتهامات علیه دولتش درباره ترور شهید سلیمانی را رد کرد
 
  ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
 
 
نخست‌وزیر سابق عراق اتهامات مطرح شده علیه دولتش مبنی بر اطلاع از عملیات هواپیماهای آمریکایی برای ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را رد کرد.
دفتر رسانه‌ای «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر سابق عراق بیانیه‌ای را پیرامون ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس منتشر کرد.
عبدالمهدی در این بیانیه اخبار منتشرشده درخصوص مجوز طرف‌های رسمی عراق به پهپادهای آمریکا برای هدف قرار دادن شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهان آنها را تکذیب کرد.
عبدالمهدی با‌اشاره به درخواست‌های مکرر آمریکا برای صدور مجوز ورود نیروهای جدید به عراق یا بکارگیری هواپیماهای ائتلاف در مناطق پرواز ممنوع، گفت که این درخواست آمریکا علیرغم پافشاری آنها صریحاً و به صورت کتبی رد شد.
عبدالمهدی افزود: در این درخواست رفع تمام محدودیت‌ها برای ائتلاف و اجازه برای ورود به مناطق پرواز ممنوع در حریم هوایی عراق مطالبه شده بود.
وی ادامه داد: ساعاتی قبل از ترور نامه‌ای را از فرمانده نیروهای ائتلاف مبنی بر نیاز به هماهنگی بهتر دریافت کردیم. مقامات عراق چنین اجازه‌ای ندادند بلکه برعکس فرمانده عملیات مشترک نامه‌ای را به «وایت» ارسال کرد. در این نامه به وایت گفته شد که هرگونه افزایش شمار نظامیان آمریکا نیازمند موافقت رسمی دولت عراق است.
عبدالمهدی گفت: در این نامه تاکید شد که حضور نظامیان جدید آمریکایی موجب بحران می‌شود و پیامدهای سیاسی به همراه خواهد داشت و می‌توان با خودداری از این اقدام از آنها جلوگیری کرد.
نخست‌وزیر سابق عراق افزود: نامه وایت ساعاتی قبل از ترور رسید پس چه زمان، چگونه و از سوی چه کسی مورد موافقت قرار گرفت؟ هر کس اطلاعات حقیقی در اختیار دارد باید به دستگاه قضائی ارائه دهد و متهم کردن طرف‌هایی که ارتباطی با این موضوع ندارند‌اشتباه است.
عبدالمهدی با بیان اینکه پرواز هواپیماها و موافقت با آن چارچوب‌های مشخصی دارد، گفت: طبق دستورات روزانه و آرشیو، چیزی در تأیید آنچه پیرامون اعطای مجوز به هواپیماها از جانب عراق شایعه شده است، وجود ندارد.
به گزارش المیادین وی در پایان گفت: اینها موضوعات حساسی هستند که با منافع عالی کشور سروکار دارند و نباید با قصد یا بدون قصد آن را به مجادلات لفظی تبدیل کرد.