به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,831
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 7,260
بازدید ماه: 7,878
بازدید کل: 28,554,655
افراد آنلاین: 145
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
18 - محمد خورند سومین جهادگر حوزه سلامت کردستان به شهادت رسید ۱۳۹۹/۰۴/۱۱

محمد خورند سومین جهادگر حوزه سلامت کردستان به شهادت رسید

۱۳۹۹/۰۴/۱۱

دوره_دهم_مجلس_شورای_اسلامی Instagram posts - Gramho.com
محمد خورند از کارکنان پرتلاش بیمارستان مریوان به عنوان سومین شهید مدافع سلامت کردستان در راه خدمت در عرصه بهداشت و درمان برای بهبود وضعیت سلامت جامعه و درمان بیماران کرونایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

خورند سومین شهید مدافع سلامت کردستان از کارکنان فداکار بیمارستان بوعلی مریوان بود که در راه خدمت به بیماران کرونایی آسمانی شد، این شهید گرانقدر روز سه‌شنبه به علت نارسایی شدید تنفسی ناشی از بیماری کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست.
به همین مناسبت رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی کردستان سه‌شنبه‌شب پیام تسلیت صادر کرد.
فروردین امسال هم شهید محمد یاراحمدی از کارکنان پرتلاش بیمارستان امام خمینی(ره) سقز به عنوان اولین شهید مدافع سلامت کردستان و خرداد ماه نیز خلیل احمدی از کارکنان پرتلاش بیمارستان بعثت سنندج به عنوان دومین شهید این عرصه در راه خدمت در عرصه بهداشت و درمان برای بهبود وضعیت سلامت جامعه و درمان بیماران کرونایی به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند.