به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,936
بازدید دیروز: 6,185
بازدید هفته: 11,630
بازدید ماه: 11,746
بازدید کل: 28,379,759
افراد آنلاین: 41
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۰ بهمن ۱٤۰٤
Friday , 30 January 2026
الجمعة ، ۱۱ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
50 - پریسا رفیعی سومین شهید مدافع سلامت چهارمحال و بختیاری ۲۴ /۰۶/ ۱۳۹۹

 پریسا رفیعی سومین شهید مدافع سلامت چهارمحال و بختیاری

 ۲۴ /۰۶/ ۱۳۹۹

سومین شهید مدافع سلامت چهارمحال و بختیاری آسمانی شد- اخبار چهارمحال و  بختیاری - اخبار استانها تسنیم - Tasnim

زنده‌یاد پریسا رفیعی از پرسنل خدوم شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن‌، پس از اینکه طی هفته گذشته به بیماری کرونا مبتلا و بستری شد در حالی که نوزاد هفت ماه خود را آبستن بود بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داد.
وی ادامه داد: پیش از این ذبیح‌الله کاویانی از پرسنل بهداشت و درمان شهرستان بروجن و علیرضا صانعی از پرسنل تاسیسات بیمارستان هاجر شهرکرد جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند و به شهدای مدافع سلامت کشور پیوستند.
شیرانی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ نفر از کادر بهداشت و درمان استان از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون مبتلا به این ویروس شده‌اند، تصریح کرد: در این میان چندتن از روسای بیمارستان‌های استان نیز درگیر این ویروس بوده‌اند و تاکنون 3 نفر کادر درمانی بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، گفت: فرسایشی شدن بیماری و شدت بالای درگیری استان در موج دوم کرونا سبب شده تا کادر مرتبط با بخش‌های کرونا خسته و ناتوان شوند و همین موضوع در ابتلای آنها به ویروس کرونا اثرگذار بوده است.