به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,482
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 3,482
بازدید ماه: 252,775
بازدید کل: 25,863,137
افراد آنلاین: 4
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
57 - «وحید نیک‌سرشت» پزشک گیلانی «شهید مدافع سلامت» شد ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
«وحید نیک‌سرشت» پزشک گیلانی «شهید مدافع سلامت» شد
۱۳۹۹/۰۷/۱۴
دکتر وحید نیک سرشت متخصص قلب و عروق
«وحید نیک‌سرشت» پزشک متخصص قلب و عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان بر اثر ابتلا به کرونا به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، «وحید نیک‌سرشت» پزشک متخصص قلب و عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که در کنار سایر کادر درمان استان برای حفظ سلامت مردم و مداوای بیماران مجاهدت کرد با ابتلا به بیماری حاد تنفسی به شهادت رسید.
تاکنون 26  نفر از کادر درمان استان گیلان اعم از پزشک و پرستار که مشغول خدمت به مردم و مداوای بیماران بوده‌اند به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا و بیماری حاد تنفسی جان خود را از دست دادند.
استان گیلان یکی از نخستین استان‌هایی بود که درگیر ویروس کرونا شد و کادر درمان استان نیز از نخستین روزهای شیوع این بیماری با تمام وجود در خط مقدم این بیماری ایستادند و برای حفظ سلامتی مردم و بیماران از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
سهیل کیانفر و وحید منصف کسمایی متخصص طب اورژانس، علی شیخ‌مرادی، غلامرضا وثوقی‌کیا، نرجس خانعلی‌زاده و ناهید نوشاد از جمله نفرات کادر بهداشت و درمان استان گیلان هستند که در راه مبارزه با ویروس کرونا شهید خدمت شدند.