1- خردادماه سال85 همراه تیم رسانهای وزیر خارجه وقت کشورمان عازم عراق شدیم. در آن ایام شرایط امنیتی این کشور خصوصا بغداد به دلیل اشغالگری آمریکاییها به شدت آشفته و بحرانی بود؛ انفجارات سریالی روزانه و ترورهای پشت سر هم، هرروزه دهها و شاید صدها کشته و زخمی برجای میگذاشت. در این اوضاع ناامن وقتی به اتفاق چند تن از خبرنگاران پای در خیابانهای بغداد گذاشتیم نعمت امنیت بهغایت برایمان ملموس شد. در مقابل ساختمان وزارت خارجه عراق، سنگری قرار داشت که درونش یک سرباز آمریکایی با پوشش جلیقه ضدگلوله و کلاهخود و... پناه گرفته بود. وقتی از او درباره چرایی این حجم از پوشش آن هم در گرمای خردادماه بغداد پرسیدیم بلافاصله با لحن خاصی پاسخ داد «هر لحظه ممکن است تیری غیبی از جایی نامعلوم شلیک شود!»
پاسخ این نظامی آمریکایی نشان میداد آمریکاییها که حضور اشغالگرانهشان را با وعده ایجاد امنیت توجیه میکردند نه تنها به چنین وعدهای پایبند نبودند بلکه حتی از ایجاد امنیت برای سربازان خودشان هم عاجز بودند و هر ثانیه احتمال داشت با شلیک تیری غیبی از مکان نامعلومی یک یا چند اشغالگر هلاک شوند. البته این فقدان امنیت برای آمریکاییها، بیدلیل هم نبود زیرا آنها به بهانههای واهی به عراق لشکرکشی کرده بودند؛ اما در عمل علاوهبر غارت منابع نفتی عراق مشغول کشتار مردم بیگناه این دیار بودند مثلا در ۲۱ اسفند ۱۳۸۴ (2006) پنج سرباز نیروی زمینی آمریکا به یک دختر ۱۴ ساله عراقی تجاوز کرده و سپس او را به همراه پدر و مادر و خواهر ششسالهاش به قتل رساندند و در نهایت هم جنازه دختر را آتش زدند تا مثلا آثار جرم را از بین ببرند. یا در سال 2007 چهار عضو شرکت آمریکایی بلکواتر در نزدیکی میدان «نسور» بغداد، 17 شهروند غیرنظامی عراقی را به رگبار بستند و کشتند و برخی دیگر را زخمی کردند. حالا نکته عجیب اینکه تروریستهای آمریکایی شرکت مذکور با این سابقه جنایتبار اخیرا با دستور ترامپ مورد عفو واقع شدند!
جولان نظامیان اشغالگر آمریکایی در عراق به قدری در آن ایام فاجعهبار شده بود که حتی جرأت کرده تا نزدیکیهای حرم امیرالمومنین علی علیهالسلام در نجف هم آمده بودند اما با این وجود هنوز برخی افراد و جریانهای خوشخیال عراقی که گمان میکردند تروریستهای زباننفهم آمریکایی، منطق سرشان میشود مشغول گفتوگو با آنها بودند ولی افزایش کشتارهای مردمی که طبق برخی آمارها به بیش از 150هزار نفر رسید، نشان داد این راهکار آب در هاون کوبیدن است تا اینکه بالاخره همان تیرهای غیبی که سرباز آمریکایی نگرانش بود به کمک مردم مظلوم عراق آمد و سبب شد تا اولا تلفات آمریکاییها روزبهروز زیادتر شود تا جایی که حداقل طبق آمارهای خودشان که خیلی با واقعیت میدانی فاصله داشت طی سالهای اشغال عراق بیش از 5هزار نظامی آمریکایی داخل تابوت به خانه برگشتند، ثانیا تیرهای غیبی که برگرفته از همان خشم جوانان عراقی بود، آمریکاییها را مجبور به کاهش تعداد نیروها در یک برنامه زمانبندیشده کرد و این نشان میداد مقامات تروریست آمریکایی فقط زبان زور را میفهمند و بس.
مردم دنیا نمونهای از عمق خشم مردم عراق از آمریکاییها را در صحنه پرتاب کفشهای «منتظر الزیدی» خبرنگار تلویزیون البغدادیه در 13 دسامبر سال 2008 به سمت جرج بوش رئیسجمهور آمریکا به خوبی به یاد دارند. این صحنه به وضوح نشان داد که ملت مظلوم عراق از هر فرصتی و به هر وسیلهای برای نمایش خشمشان از تروریستهای آمریکایی بهره میگیرند.
2- سال گذشته در پی جنایت تروریستی آمریکاییها در فرودگاه بغداد و شهادت سردار محبوب جهان اسلام حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و هشت همراهشان، پارلمان عراق اقدام به تصویب قانونی برای اخراج نظامیان آمریکایی کرد. الان بیش از یک سال از این مصوبه میگذرد اما با وجود خواسته عمومی مردم عراق که در راهپیماییهای میلیونی امسال و پارسال بغداد علنی آن را فریاد زدند، هنوز چشمانداز روشنی برای عملیاتی شدن آن وجود ندارد. مقامات دولتی بارها وعدههایی درباره زمان اجرا دادهاند اما هر یک از این وعدهها در سررسیدش به وعده دیگری موکول شده است، البته شاید علت اصلی این ماجرا به بیاعتنایی آمریکاییها به قول و قرارهایشان در مذاکرات با مقامات خوشباور عراقی برمیگردد که طبق خوی شیطانیشان هربار وعدهای سرکاری درباره زمان خروج به این مقامات میدهند و بعد به بهانههای واهی زیرش میزنند. در این رابطه حجتالاسلام «سید حمید حسینی» رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای عراق چندی پیش درباره علت اجرایی نشدن مصوبه پارلمان گفت: تجربه نشان داده آمریکاییها اهمیتی برای قوانین کشورها قائل نیستند و علت عدم اجرای مصوبه مذکور هم همین است. وی تاکید کرد تنها با زبان زور و مقاومت میتوان آمریکاییها را از عراق و کل منطقه اخراج کرد.آیتالله «سید یاسین الموسوی» امام جمعه بغداد هم اخیرا در سخنانی در بصره به مناسبت اولین سالگرد شهادت سرداران مقاومت تصریح کرد «نیروهای آمریکایی باید با زور و بازوی فرزندان ما از عراق خارج شوند».
3- بحث اخراج آمریکاییها فقط به عراق محدود نمیشود بلکه با راهبرد رهبر هوشمند و بصیر انقلاب اسلامی که از سال گذشته و پس از جنایت تروریستهای آمریکایی بیان فرمودند، انتقام اصلی و سیلی سختتر به آنها «اخراج از کل منطقه» است. در حال حاضر تمام ملتهای رنجکشیده از جنایات غربیها در سراسر منطقه از پاکستان و افغانستان گرفته تا عراق و لبنان و سوریه و حتی
شاخ آفریقا خواهان اخراج آمریکاییها از بلادشان هستند و خوشبختانه توان، روحیه و عزم آنها هم خصوصا پس از جنایت فرودگاه بغداد برای ضربه به تروریستهای آمریکایی صدها برابر دو دهه قبل است. به طور مثال ملت زجرکشیده یمن علیرغم بیش از 5 سال مقاومت مظلومانه و مجاهدانه در برابر تجاوز و محاصره جنایتکارانه سعودیها که با انبوهی از تسلیحات پیشرفته آمریکایی و اسرائیلی همراه است همچنان آماده مقابله و انتقام از آمریکاییها هستند تا حدی که مقامات پنتاگون وحشت دارند که مبادا نظامیانشان در منطقه از طریق یمن مورد اصابت قرار گیرند. هرچند ولگردی آنها در کل منطقه سبب شده تا آمریکاییها به سیبلها و اهداف متحرک تمام نیروهای مقاومت تبدیل شوند و برهمین مبنا وحشت سرتاپای وجودشان را فرا گرفته و به اعتراف نشریه آمریکایی «پالیتیکو» نزدیک به ۵۰ روز است که ارتش آمریکا در حالت آمادهباش شدید قرار دارد.
این وحشت به عنایت الهی روزبهروز مضاعف خواهد شد، تروریستهای آمریکایی از محلی که گمان نمیکنند ضربه خواهند خورد و تیرهای غیبی که تنها راهکار و زبان قابل فهم یانکیهاست به سمتشان روانه خواهند شد. خلف صالح شهید سلیمانی،
سردار قاآنی عزیز چندی پیش در سخنانی مقتدرانه و باصلابت این وعده را اینگونه بیان کرد که «شاگردان مکتب شهید سلیمانی اول استخوان آمریکاییها را خرد خواهند کرد و بعد از منطقه بیرونشان خواهند کرد».
کمال احمدی