به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
  هر ضرب_
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,095
بازدید دیروز: 6,907
بازدید هفته: 50,965
بازدید ماه: 248,741
بازدید کل: 25,859,103
افراد آنلاین: 12
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

05:08اذان صبح:
06:39طلوع خورشید:
13:15اذان ظهر:
19:51غروب خورشید:
20:11اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۹ فروردین ۱٤۰٤
Friday , 18 April 2025
الجمعة ، ۲۰ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۶۳ - هفته‌نامه انگلیسی: فخری‌زاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
هفته‌نامه انگلیسی:
فخری‌زاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد 
  ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
Image result for فخری‌زاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شدImage result for فخری‌زاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد
یک هفته‌نامه انگلیسی گزارش کرد که دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران توسط یک سلاح یک تُنی اتوماتیک کنترل از راه دور ترور شده است.

به گزارش فارس، هفته‌نامه انگلیسی جوئیش کرونیکل طی گزارشی که مدعی است بر پایه اطلاعات یکسری منابع آگاه تهیه شده، نوشته است که شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با یک سلاح اتوماتیک و کنترل از راه دور و به وزن حداقل یک تُن ترور شده است.
در این گزارش آمده است که سازمان جاسوسی موساد ظرف هشت ماه، قطعات این سلاح سنگین را به صورت مخفیانه به ایران وارد کرده و سپس آن را مونتاژ کرده است.
جوئیش کرونیکل همچنین در بخشی از گزارش خود مدعی شده است که تیم ترور شهید فخری‌زاده متشکل از ۲۰ ایرانی و اسرائیلی بوده که به مدت هشت ماه این مقام دفاعی و هسته‌ای ایران را زیر نظر داشته‌اند.
بر اساس این گزارش، تدارکات عملیات ترور فخری‌زاده از ماه مارس ۲۰۲۰ آغاز شده است.
این هفته‌نامه انگلیسی همچنین در بخش‌هایی از گزارش خود مدعی شده است که رژیم صهیونیستی بدون دخالت آمریکا عملیات ترور دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران را پیش برده است و رژیم صهیونیستی قبل از حمله تنها یک «سرنخ کوچک» به آمریکا داده‌اند.
شهید محسن فخری‌زاده، دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در اقدامی تروریستی در منطقه آبسرد در شرق استان تهران به شهادت رسید.
پس از انتشار این خبر، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز به نقل از سه مقام اطلاعاتی گزارش کرد که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور این دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران بوده است.