به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,136
بازدید دیروز: 12,005
بازدید هفته: 54,004
بازدید ماه: 194,956
بازدید کل: 28,741,549
افراد آنلاین: 89
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۰ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 10 June 2026
الأربعاء ، ۲٤ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
175 - شهر طفس سوریه پس از 8 سال از چنگ تروریست‌های النصره خارج شد ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
 
با همّت ارتش سوریه
 
شهر طفس سوریه پس از 8 سال از چنگ تروریست‌های النصره خارج شد 
 
   ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
Image result for شهر طفس سوریه پس از 8 سال از چنگ تروریست‌های النصره خارج شد
نیروهای ارتش سوریه پس از گذشت هشت سال از اشغال شهر «طفس» به دست تروریست‌های «جبهه النصره»، توانستند در این شهر مستقر شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یگان‌های ارتش سوریه با پشتیبانی نظامیان روسیه، پس از هشت سال وارد شهر «طفس» در استان «درعا» (جنوب سوریه) شدند. نیروهای ارتش سوریه در نزدیکی بیمارستان دولتی و شورای شهر طفس مستقر شدند. قرار است به زودی استقرار ارتش سوریه در شهر طفس به صورت کامل انجام شود و موسسات و نهادهای دولتی نیز به طور تدریجی، فعالیت خود را در این شهر آغاز کنند. در همین راستا، یگان‌های مهندسی ارتش سوریه عملیات پاک‌سازی و مین روبی را در اطراف مزارع طفس آغاز کرده‌اند.
عناصر وابسته به گروه تروریستی جبهه النصره سال ۲۰۱۳ شهر طفس را اشغال کرده بودند. در همان سال، پس از آزاد‌سازی غرب درعا، که هم مرز با جولان اشغالی است، توافقی بین دولت سوریه و تروریست‌ها صورت گرفت.
بر اساس این توافق، تروریست‌ها باید طفس را به مقصد ادلب ترک می‌کردند. برخی از آنها نیز پذیرفتند که به شرط خلع سلاح، در این شهر بمانند. شماری از آنها اما کاملا این توافق را رد کردند و مرکز شهر را از آن زمان در اشغال خود داشتند.
منبع مذکور ادامه داد، پس از نشست افراد سرشناس استان درعا با ارتش سوریه و فرماندهان روس، این افراد متعهد شدند که ثبات در طفس برقرار شود، هیچ حادثه امنیتی رخ ندهد و تروریست‌ها نیز سلاح‌های خود را تحویل دهند.
خبر دیگر اینکه، جنگنده‌های روسیه در چند نوبت، مواضع تروریست‌های وابسته به داعش را در مناطق بیابانی استان «دیرالزور» (شرق سوریه) بمباران کرده‌اند.