به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,159
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 2,668
بازدید ماه: 2,784
بازدید کل: 28,370,823
افراد آنلاین: 99
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
116 - تشییع پیکر شهیده «مهشید گودرز» مدافع سلامت بیمارستان لقمان حکیم ۱۳۹۹/۱۱/۲۶

 تشییع پیکر شهیده  «مهشید گودرز» مدافع سلامت بیمارستان لقمان حکیم

   ۱۳۹۹/۱۱/۲۶

Image result for شهیده  مهشید گودرزImage result for شهیده  مهشید گودرز


مراسم تشییع پیکر «مهشید گودرز» پرستار شهید مدافع سلامت برگزار شد.
مراسم تشییع پیکر شهیده مدافع سلامت «مهشید گودرز»، پرستار باردار بخش کرونای بیمارستان لقمان حکیم تهران که بر اثر کرونا به شهادت رسیده بود دیروز با حضور همکاران وی در این بیمارستان برگزار شد.
این بانوی پرستار، روز شنبه در حالی که باردار بود بر اثر کرونا به شهادت رسید. لحظاتی قبل از فوت، پزشکان موفق به نجات جان نوزاد 7 ماهه و نارس وی شدند.
در همین زمینه رئیس‌بیمارستان لقمان حکیم ضمن تکذیب حضور «شهیده مهشید گودرز» در بخش مبتلایان به کرونا به خبرگزاری میزان گفت: مهشید گودرز از اواسط اردیبهشت ماه سال جاری به علت بارداری به بخش ICU مسمومین منتقل شده و در این بخش فعالیت می‌کرد.
امیدوار رضایی افزود: این پرستار پیش از دوران بارداری به صورت داوطلبانه در بخش کرونا مشغول فعالیت بود و با آغاز این دوران در اواسط اردیبهشت ماه در بخش ICU مسمومین به جهاد خود در حفظ سلامتی مردم ادامه داد.