به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 858
بازدید دیروز: 6,581
بازدید هفته: 858
بازدید ماه: 35,736
بازدید کل: 28,582,439
افراد آنلاین: 75
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۹ خرداد ۱٤۰۵
Saturday , 30 May 2026
السبت ، ۱۳ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۶۹۰ - آیت‌الله امامی کاشانی:مقاومت، حرکت بر محور ولایت و وحدت تنها راه‌حل مشکلات کشور است ۱۳۹۹/۱۲/۰۸
 
آیت‌الله امامی کاشانی:
 
مقاومت، حرکت بر محور ولایت و وحدت تنها راه‌حل مشکلات کشور است
 
  ۱۳۹۹/۱۲/۰۸


مراسم نماز جمعه تهران اگرچه در شرایط ویژه کرونا برگزار نمی‌شود اما سخنرانی خطبای جمعه در برنامه «پیام جمعه» شبکه یک سیما و نیز برنامه «در ساحت حضور» رادیو تهران پخش می‌شود.
آیت‌الله امامی کاشانی، امام جمعه موقت تهران در سخنان آدینه‌ای خود، با ‌اشاره به اینکه ماه رجب بهترین فرصت برای توبه کردن است، بیان داشت: در این ماه فرصت بسیار خوبی پیش‌رویمان قرار دارد که با استفاده از آن می‌توانیم گناهان گذشته خود را جبران کرده و به سعادت برسیم.
به گزارش رسا، وی اظهار داشت: این ماه بهترین فرصت است که از احتکارها، تضییع حقوق مردم، اهانت‌ها، بدزبانی‌ها و دروغ گویی‌ها توبه کنیم و در عمل به آن پایبند باشیم. آیت‌الله امامی کاشانی با ‌اشاره به اینکه همه کشور باید پایبند به اصول بهداشتی باشند، خاطرنشان کرد: امروز برای قطع زنجیره شیوع ویروس خطرناک کرونا باید همه جامعه به پروتکل‌های بهداشتی پایبند باشند و ترددها و عبور و مرورها به داخل و خارج کشور را کنترل کنند.
امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: امروز در برابر کسانی که در راه سلامت شهید شده‌اند، وظیفه داریم که به پروتکل‌ها و اصول بهداشتی پایبند باشیم.
وی تصریح کرد: ایستادگی، مقاومت، حرکت بر محور ولایت و ایجاد وحدت و انسجام در کشور راه‌حل مشکلات است.