به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,380
بازدید دیروز: 3,862
بازدید هفته: 12,806
بازدید ماه: 6,380
بازدید کل: 25,286,511
افراد آنلاین: 45
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۱ بهمن ۱٤۰۳
Monday , 20 January 2025
الاثنين ، ۲۰ رجب ۱٤٤۶
بهمن 1403
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
30292827
آخرین اخبار
1811 - سفر نظارتی رئیس ­مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها به کردستان : ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
سفر نظارتی رئیس ­مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها به کردستان :
 
قالیباف: توجه به موضوع محرومیت‌زدایی یکی از محورهای ما در استان خواهد بود 
 
  ۱۳۹۹/۱۲/۱۹




قالیباف به همراه سه تن از رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس در ادامه سفرهای نظارتی خود به کردستان رفت و در روز نخست این سفر گفت که توجه به موضوع محرومیت‌زدایی که در بودجه 1400 نیز به خوبی دیده شده یکی از محورهای ما در استان خواهد بود.
مجلس شورای اسلامی ‌موظف است بر اجرایی‌سازی و اجرای قانون، نظارت کند تا از میزان اجرا شدن قوانین، اثرات آن بر کشور،‌ موانع اجرای قوانین و‌ نقاط قوت و ضعف آنها مطلع شود تا ریل، سرعت و نحوه حرکت را در صورت نیاز اصلاح کند و یا تغییر دهد. آگاهی از اثرات و تبعات سیاست‌ها و قوانین مصوب مجلس بر شرایط کشور و زندگی مردم، شناسایی ظرفیت‌های بالقوه و استعداد‌های مختلف انسانی و مکانی که همچنان مورد غفلت واقع شده و تصمیم‌گیری بر مبنای این شناخت می‌تواند در رشد اقتصادی کشور و عبور از اقتصاد تک محصولی و از بین‌بردن تحریم‌ها کمک کند.
به همین منظور رئیس مجلس تا کنون 2 سفر نظارتی را انجام داده؛ یکی سفر به خوزستان از 11 تا 14 شهریور و دیگری سفر به استان سیستان و بلوچستان. وجه مشترک این دو سفر عمق محرومیت دو استانی است که از لحاظ ظرفیت‌های انسانی و ذخایر و منابع طبیعی زرخیزند اما از لحاظ برخورداری از امکانات و توسعه بسیار محرومند.
برنامه نظارتی رئیس مجلس
در سفر به کردستان
پیش از این «محسن فتحی»، رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در گفت‌گو با خبرگزاری خانه ملت، با‌ اشاره به نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی از حوزه‌های انتخابیه استان کردستان، گفته بود: نظارت میدانی رئیس مجلس از این استان از روز سه‌شنبه 19 اسفند ماه آغاز خواهد شد، آقای قالیباف از حوزه‌‌های انتخابیه از بُعد نظارتی بازدید خواهند کرد. نظارت‌ها از سنندج شروع می‌شود و 5 شهرستان در برنامه بازدید هستند. ظهر روز چهارشنبه 20 اسفندماه نیز جلسه با شورای اداری استان و جمع‌بندی مطالب را خواهیم داشت.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس یازدهم یادآور شد: پروژه‌هایی در استان کردستان برای چندین سال با وجود ردیف بودجه معطل مانده‌اند، نظارت از این پروژه‌ها در دستور کار سفر رئیس مجلس است. نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه اولویت‌های منطقه را به‌صورت حضوری تشریح خواهند کرد.
سفر نظارتی به کردستان
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح دیروز برای نظارت میدانی به استان کردستان سفر کرده است، در تشریح عزیمت خود به این استان، عنوان کرد: سفر به کردستان که یکی از مناطق پرظرفیت و متأسفانه مناطق محروم کشور نسبت به شاخص‌های توسعه‌ای به شمار می‌آید، بر اساس برنامه‌های نظارت میدانی در پروژه‌ها به‌ویژه نظارت بر پروژه‌های نیمه‌تمام پس از پایان بررسی لایحه بودجه که کار فشرده‌ای بود، صورت گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این سفر 3 نفر از روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس ما را همراهی می‌کنند، افزود: در بازدید میدانی که در استان مستقر خواهیم بود، تقریباً به همه حوزه‌های استان سرکشی خواهیم داشت و موضوعات مدنظر را مورد بررسی قرار خواهیم داد. نشست با شورای برنامه‌ریزی و استاندار برای حل مشکلات کردستان از دیگر برنامه‌های این بازدید میدانی خواهد بود. همچنین برخی موارد که در استان به کندی پیش می‌رود نیز برای تسریع امور پیگیری خواهد شد.
قالیباف بیان کرد: توجه به موضوع محرومیت زدایی که در بودجه 1400 نیز به خوبی دیده شده یکی از محورهای ما در استان خواهد بود. استان کردستان ظرفیت خوبی در حوزه صنایع به‌ویژه صنایع تبدیلی دارد و همین ظرفیت در حوزه کشاورزی نیز وجود دارد که به همین جهت روسای کمیسیون‌های کشاورزی و صنایع در این بازدید میدانی حضور دارند. استان کردستان در حوزه آب شرب دچار مشکلاتی است و این مشکل در تامین آب مورد نیاز برای کشاورزی و آب شرب وجود دارد.
رئیس قوه مقننه کشورمان یکی دیگر از موضوعات مهم استان را مسائل مرزی و موضوع کولبرها دانست و گفت: مسئله کولبری در استان یکی از زخم‌های کهنه در حوزه مرزی کشور چه در شمال غرب و چه در جنوب شرق به شمار می‌آید که همه این موضوعات ذکر شده با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان استان و مشورت با وزرا و سازمان برنامه و بودجه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت تا تحرک را در استان کردستان در سال 1400 شاهد باشیم.
گزارش روز نخست سفر به کردستان
«سید جواد ساداتی‌نژاد» که به همراه رئیس مجلس به استان کردستان سفر کرده است در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت در تشریح دستاوردهای میدانی و نظارتی این سفر، گفت: از آنجا که تعدادی از اعضای کمیسیون کشاورزی در این نظارت میدانی رئیس مجلس را همراهی می‌کنند، در نخستین روز از بخش‌های دامداری، کشاورزی و منابع آبی شهرهای کامیاران، دهگلان و قروه بازدید کردیم این در حالی است که ظرفیت‌های بی‌نظری در استان کردستان به‌عنوان قطب کشاورزی و دامداری کشور وجود دارد لذا امیدواریم با حمایت‌های مجلس شاهد رونق این ظرفیت‌های فوق‌العاده در این استان باشیم.
سه طرح پیشتاز
 حوزه کشاورزی کردستان
نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس با بیان اینکه نگاه متمرکز اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس در استان کردستان بر روی 3 طرح اولویت‌دار و پیشتاز حوزه اقتصاد کشاورزی است، توضیح داد: نخستین طرح احداث شبکه آبیاری اصلی و فرعی 100 هزار هکتار اراضی پایاب سدهای استان است که بیش از 24هزار نفر‌ اشتغال ایجاد می‌کند، دومین طرح افزایش تولید 13 هزار تن گوشت قرمز است که این ظرفیت می‌تواند 13 درصد گوشت مورد نیاز کشور را تامین کند و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، بیش از 7 هزار نفر‌ اشتغال ایجاد کند، همچنین باید توسعه 50 هزار هکتار باغات مثمر با ایجاد‌ اشتغال بالای 25 هزار نفری را سومین طرح اولویت‌دار و پیشتاز در استان کردستان دانست که کمیسیون کشاورزی بر روی آن تمرکز کرده است.
عقب‌ماندگی کردستان
در حوزه گلخانه‌ای
وی با بیان اینکه استان کردستان در حوزه گلخانه‌ای دچار عقب‌ماندگی است، افزود: باید طبق پیش‌بینی و طراحی سازمان جهاد کشاورزی استان، برای 190 هکتار «اعتبار ویژه» اختصاص داد، همچنین حمایت‌ها از بخش دامپروری استان افزایش پیدا کند چراکه کردستان را از قدیم‌الایام به‌عنوان استان غنی در حوزه دامپروری می‌شناسیم.
به گفته ساداتی‌نژاد بیش از 2500 میلیارد تومان تسهیلات برای احیای دامپروری استان کردستان مدنظر قرار خواهد گرفت.
این نماینده در حالی توسعه دیمزارها را مهم‌ترین موضوعی دانست که باید در استان کردستان به آن توجه کرد، گفت: متأسفانه در حالی توسعه دیمزارها در کشور به فراموشی سپرده شده‌اند که 400 هزار هکتار ظرفیت دیمزارهای این استان است و می‌توانند در کشت علوفه و دانه‌های روغنی اتفاق بزرگی را رقم زنند لذا امیدواریم این سفر تحول بزرگی را در حوزه کشاورزی استان کردستان ایجاد کند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی حضور اوسطی نماینده کردستان در کمیسیون کشاورزی را فرصتی فوق‌العاده برای کشاورزی و دامپروری این استان دانست و اظهار کرد: به‌یقین کمیسیون در سال 1400 تمرکز ویژه‌ای بر استان کردستان خواهد داشت و با سفر اختصاصی به قروه و دهگلان از این ظرفیت‌ها پشتیبانی می‌کنیم.