محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز یکشنبه در همایش اندیشهورزان جوان استان همدان اظهار داشت: رفع مشکلات کشور نیازمند انتخاب افراد جوان برای تصدی مسئولیت است نه اینکه مدیریت اجرایی کشور را به دست افراد مسن داده و سپس از آنها درخواست و خواهش کرد تا به جوانان میدان دهند.
وی ادامه داد: با وجود اینکه هرم جمعیتی کشور را جوانان تشکیل میدهند اما این طیف مدیریت اجرایی کشور را به دست پیرمردها میسپارند.
آذری جهرمی افزود: این کشور دارای دموکراسی و مردمسالاری است، جوانان به این مؤلفهها چه میزان توجه دارند؟ بنا نیست جوانها نردبان عدهای دیگر شده و مسئولیت را به آنها بدهند سپس پشت سر آنها بدوند تا مسؤولیتی بگیرند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخی معتقدند که عدهای به صندلیها چسبیده و جابجا نمیشوند همچنین اجازه نمیدهند جوانان وارد میدان شوند، این چهکاری است که ما اختیار خود را به دست این افراد بدهیم سپس از آنها درخواست و التماس کنیم به ما مسئولیت بدهید.
گرچه وزیر جوان دولت پیر و خسته تدبیر و امید، به نکته درستی اشاره کرده و بر لزوم بهکارگیری جوانان در مدیریت کشور و ضرورت روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی تأکید کرده است، اما نکته قابلتأمل آن است که چرا آذری جهرمی حالا که 7 سال و 9 ماه از دولتهای یازدهم و دوازدهم گذشته و تنها سه ماه به انتخاب مانده است، از مدیران «مسن» و «عدهای که به صندلیها چسبیده و جابجا نمیشوند» انتقاد میکند و میگوید «مدیریت اجرایی کشور را نباید به دست افراد مسن بدهیم»
ادبیات حاکم بر حرفهای آذری جهرمی تنها مصرف سیاسی داشته و حاکی از آن است که وزیر جوان دولت روحانی میخواهد در فضای انتخاباتی کشور حضور داشته و در محافل تصمیمساز و رسانهای اصلاحطلبان، حیات سیاسی خود را حفظ کند و یا آنکه گمانهزنیها در خصوص نقش او در انتخابات و یا دولت بعدی همچنان ادامه داشته باشد.