به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,656
بازدید دیروز: 12,005
بازدید هفته: 54,523
بازدید ماه: 195,475
بازدید کل: 28,742,068
افراد آنلاین: 36
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۰ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 10 June 2026
الأربعاء ، ۲٤ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
220 - آسوشیتدپرس: امیر حکمتی توسط اف‌بی‌آی به جاسوسی برای ایران متهم شد ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
آسوشیتدپرس:
 
 امیر حکمتی توسط اف‌بی‌آی به جاسوسی برای ایران متهم شد
 
   ۱۳۹۹/۱۲/۲۶

این خبرگزاری می‌نویسد مدارک جدیدی که تحویل دادگاه شده اظهارات حکمتی را مبنی بر این‌که برای دیدن مادربزرگش به ایران رفته بود، زیر سؤال می‌برد.
آسوشیتدپرس می‌نویسد بررسی این مدارک جدید نشان می‌دهد از دید اف‌بی‌آی، امیر حکمتی مشکوک به سفر به ایران «برای فروش اطلاعات طبقه‌بندی‌شده» است.
به نوشته آسوشیتدپرس که به اسناد این پرونده دسترسی پیدا کرده پلیس فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۱ همزمان با دستگیری امیر حکمتی در ایران و محاکمه‌اش به اتهام جاسوسی برای آمریکا، تحقیقات درباره وی را آغاز کرده بود.
امیر حکمتی این اتهام‌ها را به‌شدت رد کرده و وکیلش هم گفته که اگر اف‌بی‌آی اسناد و اطلاعات موثق داشت موکلش را بطور رسمی متهم می‌کرد.
امیر حکمتی بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ عضو تفنگداران دریایی آمریکا بوده و به عنوان پیاده‌نظام و مترجم در آن خدمت کرده است.
او در مرداد ۱۳۹۰ در حالی که، به گفته خود، برای ديدار با مادربزرگش به ايران سفر کرده بود به اتهام جاسوسی برای آمريکا بازداشت و به اعدام محکوم شد اما در سال ۲۰۱۶ طی یک مبادله زندانی‌ها آزاد شد.
این شهروند ایرانی‌آمریکایی در دی ماه سال ۱۳۹۴، همراه جیسون رضائیان خبرنگار واشینگتن‌پست، سعید عابدینی کشیش اوانجلیکال مسیحی و نصرت‌الله خسروی رودسری از زندان‌های ایران آزاد شد. در مقابل دولت آمریکا نیز با آزادی هفت ایرانی زندانی در آن کشور، موافقت کرده بود.