به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,185
بازدید دیروز: 8,179
بازدید هفته: 50,442
بازدید ماه: 226,639
بازدید کل: 27,572,159
افراد آنلاین: 61
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲٤ مهر ۱٤۰٤
Thursday , 16 October 2025
الخميس ، ۲٤ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
228 - رهبر عصائب اهل حق عراق: تمام نیروهای آمریکایی باید از عراق خارج شوند! ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
رهبر عصائب اهل حق عراق:
 
تمام نیروهای آمریکایی باید از عراق خارج شوند!
 
  ۱۴۰۰/۰۱/۲۰


«قیس الخزعلی» ضمن تاکید بر اینکه آمریکا، عربستان و امارات عراق را به ورطه نابودی کشاندند، خواستار خروج نظامیان آمریکایی از خاک عراق شد. رهبر گروه عصائب اهل حق گفت: «نیروهای آمریکایی، که در عراق به آنان نیازی نیست، باید طبق یک جدول زمانی معقول، از عراق خارج شوند». الخزعلی با تأکید بر استقبال عصائب از اخراج اشغالگران، خاطر نشان کرد، اگر آمریکا در خروج نیروهای خود جدی نباشد، نمی‌توان این مسئله را پذیرفت.
الخزعلی گفت که پایگاه «عین الاسد» عراق به یک پایگاه آمریکایی تبدیل شده است. وی تصریح کرد:«نیازمند اقدامات عملی هستیم، تا ثابت شود که حضور نظامی آمریکا، واقعا پایان خواهد یافت...باید ۲۵۰۰ نیروی آمریکایی، طبق یک جدول زمانی معقول، (از عراق) خارج شوند».
دبیرکل عصائب اهل حق عراق، در‌باره آمریکا، عربستان و امارات تأکید کرد که هیچ اعتمادی به این کشورها نیست. ریاض و ابوظبی، جز ویرانی، چیزی برای عراق نداشته‌اند.
وی گفت: «اگر عربستان و امارات در ایجاد صفحه تازه‌ای از روابط با عراق جدی هستند، باید به خاطر حمایت از تروریسم و ریخته شدن خون مردم عراق، عذرخواهی کنند».
الخزعلی تصریح کرد: «هر کشوری که امارات و عربستان سعودی وارد آن شدند، سرنوشتی جز نابودی، کشتار و جنگ داخلی نداشته است».
وی با بیان اینکه به آسانی نمی‌توان به ریاض و ابوظبی اطمینان داشت، تصریح کرد: «ما به خاطر این کشورها‌، خون‌ها و شهیدان زیادی داده‌ایم... عربستان سعودی به تنهایی 5000 انتحاری را(به عراق) فرستاده است و این افراد خود را در میان مردم عراق منفجر کرده‌اند».
این مسئول عراقی ضمن انتقاد از صرف میلیاردها دلار توسط کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس برای «نابودی و بی‌ثباتی عراق»، خاطرنشان کرد، ریاض برای جلوگیری از صدور فتواهای انفجار انتحاری توسط مبلغان خود، هیچ اقدامی انجام نداده است.
دبیرکل عصائب با بیان اینکه اقدامات امارات علیه عراق، بسیار خطرناک است، تصریح کرد، ابوظبی در تلاش است انتخابات عراق را بر اساس منافع خود دستکاری کند.