به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,922
بازدید دیروز: 10,153
بازدید هفته: 5,922
بازدید ماه: 244,925
بازدید کل: 27,590,376
افراد آنلاین: 62
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۶ مهر ۱٤۰٤
Saturday , 18 October 2025
السبت ، ۲۶ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
284 - حزب‌الله لبنان به اسرائیل هشدار داد؛ درهای جهنم را به روی خود باز نکنید! ۱۴۰۰/۰۳/۱۷

حزب‌الله لبنان به اسرائیل هشدار داد؛

درهای جهنم را به روی خود باز نکنید!  

۱۴۰۰/۰۳/۱۷

هشدار جدید حزب الله لبنان به اسرائیل
عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان به سران رژیم صهیونیستی هشدار داد، در صورت هرگونه محاسبه اشتباه، شعله‌های آتش جهنم را به روی خود خواهند گشود.

«حسن بغدادی»، عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان، اظهار داشت: سران دشمن باید کمتر مغرور باشند و نیاز دارند که یکی، آنها را از اوج غرور و تکبر پایین بیاورد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، بغدادی افزود، حزب‌الله رجز خوانی‌های دشمن را علیه خود در لبنان می‌شنود و آنها نباید بار دیگر در محاسبات شان اشتباه کنند. وی تاکید کرد، در صورتی که جنگی با حزب‌الله رخ دهد، آنها آتش جهنم را به گونه‌ای که هرگز به تصور در نیاید، به چشم خود خواهند دید.
عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان تأکید کرد: سران اسرائیل عبرت نمی‌گیرند و سیاست واقعی را درک نمی‌کنند و آن هم به علت خوی تجاوزکارانه و مجرمانه‌ای است که همواره آنها را به سوی ماجراجویی می‌کشاند.
بغدادی ادامه داد: این خوی اسرائیلی‌ها، این امید را (در مقاومت) زنده می‌کند که موجودیت این رژیم با سرعت در حال زوال است.
قبلا، « بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، هشدار داده بود که جنگ با لبنان خطرناک‌تر از آنچه در غزه روی داد، خواهد بود.
بنی گانتس با اشاره به حملات موشکی مقاومت فلسطین به سرزمین‌های اشغالی، گفته بود که ۱۰ برابر آنچه در غزه اخیرا