به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,265
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 6,774
بازدید ماه: 6,890
بازدید کل: 28,374,924
افراد آنلاین: 17
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
296- چین حمله به ناوهای آمریکا را تمرین کرد ۱۴۰۰/۰۳/۲۳

چین حمله به ناوهای آمریکا را تمرین کرد  

  ۱۴۰۰/۰۳/۲۳

چین حمله به ناو هواپیمابر آمریکا را شبیه‌سازی کرد - مشرق نیوز


ارتش چین در واکنش به سفر سه سناتور آمریکایی به تایوان و تحرکات ناوهای آمریکایی در آب‌های چین، توانایی خود را در استقرار موشک‌های بالستیک برای حمله به ناو‌های هواپیمابر آمریکا آزمایش کرد.
سرهنگ «جیانگ فنگ»، از مقامات ارشد ارتش چین، درباره تمرینات نظامی دیروز گفت: «ما تمرینات شبانه را به طور منظم برگزار می‌کنیم و معمولاً تا بامداد روز بعد ادامه می‌یابد.»
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فنگ در ادامه افزود: «ما اغلب حمله به اهداف را تغییر می‌دهیم و پایگاه‌ها را بدون اطلاع قبلی برای آزمایش مهارت نیرو‌ها تغییر می‌دهیم و راه را برای جنگ آماده می‌کنیم. ما توانایی جنگیدن در هر زمان را داریم.» رسانه‌های دولتی چین تصاویری از موشک‌های «دانگ فنگ-۲۶» را که به «قاتلان ناو‌های هواپیمابر» معروف هستند، منتشر کردند.
«وو کیان»، سخنگوی وزارت دفاع چین، نیز دیروز هنگام آزمایش موشکی، هشدار داد: «اگر کسی(کشوری) جرات کند و جزیره تایوان را از چین جدا نماید، ما دست به حمله تهاجمی علیه او خواهیم زد و به طور قاطعانه و به هر قیمتی که شده است، از اتحاد ملی و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کنیم.»
گفته می‌شود، موشک‌های «دانگ فنگ-۲۶» باعث ایجاد مشکل برای پنتاگون شده است. قانونگذاران کنگره در واشنگتن، از این واهمه دارند که بیشتر کشتی‌های جنگی آمریکایی برای فرار از دام «قاتل ناو‌های هواپیمابر»، مجبور به ترک منطقه شوند.