به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,600
بازدید دیروز: 2,564
بازدید هفته: 6,164
بازدید ماه: 293,016
بازدید کل: 25,279,872
افراد آنلاین: 10
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۰ دی ۱٤۰۳
Sunday , 19 January 2025
الأحد ، ۱۹ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
1193 - نتیجه بی‌عملی و ناکارآمدی شورای شهر تهران/پیروزی کامل لیست اصلی اصولگرایان ۱۴۰۰/۰۴/۰۱

نتیجه بی‌عملی و ناکارآمدی شورای شهر تهران

/پیروزی کامل لیست اصلی اصولگرایان

   ۱۴۰۰/۰۴/۰۱

نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی استان تهران اعلام شد- اخبار استان  تهران - اخبار استانها تسنیم | Tasnim

با پایان یافتن شمارش آرای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، اسامی راه‌یافتگان به شورای شهر تهران اعلام شد.
فرمانداری تهران شب سه‌شنبه آرای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران را اعلام کرد. بر همین اساس لیست شورای ائتلاف با سرلیستی مهدی چمران و با حضور کاندیداهای جوان و باتجربه با شعار «دوباره خدمت، تهران سربلند» به‌عنوان منتخبین شهروندان تهرانی در ششمین دوره شورای شهر تهران اعلام شد.
اسامی منتخبین ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران به‌شرح ذیل است: ۱- مهدی چمران، ۲-پرویز سروری، ۳- نرجس سلیمانی، ۴-حبیب کاشانی، ۵- محمد آخوندی، ۶- ناصر امانی، ۷-مهدی پیرهادی، ۸-مهدی بابایی، ۹-سید جعفر تشکری هاشمی، ۱۰- سید احمد علوی، ۱۱- مهدی عباسی، ۱۲-مهدی اقراریان، ۱۳- علیرضا نادعلی، ۱۴-احمد صادقی، ۱۵- سید محمد آقا میری، ۱۶- میثم مظفر، ۱۷- زهرا شمس احسان، ۱۸- نرگس معدنی پور، ۱۹- علی‌اصغر قائمی، ۲۰- سوده نجفی و ۲۱- جعفر بندی شربیانی
رئیس‌ستاد انتخابات استان تهران در مورد اسامی اعضای علی‌البدل نیز گفت: جعفر فرجی، سید مهدی زری‌باف، حسین قرائی، اسماعیل احمدی، مرتضی طلایی، سید مرتضی محمودی، مجید حسینی، حامد علامتی، عرفان خسرویان چم پیری و محمد خزاعی فدافن اعضای علی‌البدل شورای اسلامی شهر تهران هستند.
بر اساس این گزارش، «مهدی چمران» نفر اول لیست شورای ائتلاف جبهه نیروهای انقلاب با ۴۷۶۲۸۲ رأی و «جعفر بندی شربیانی» نفر 21 لیست مزبور با ۲۵۵۸۵۴ رأی توانستند به شورای شهر تهران راه یابند.
لیست مدعیان اصلاحات هم با عنوان «لیست جمهور» (با شعار صیانت از جمهوریت با انتخاب مردم) شامل 6 نفر از اعضای فعلی شورای شهر تهران و سایر افراد وابسته به اصلاح‌طلبان، در این دوره از انتخابات از سوی چهره‌هایی چون رئیس‌دولت اصلاحات حمایت شد اما اکثریت شرکت‌کنندگان تهرانی به هیچ‌کدام آنها رأی ندادند و شکست دیگری را برای بازندگان سیاسی رقم زدند.
نتیجه انتخابات شورای اسلامی شهر تهران حاکی از آن است که شهروندان تهرانی که از 4 سال بی‌عملی و ناکارآمدی مدعیان اصلاحات در شورای شهر خسته شده بودند با رأی دادن به لیست شورای ائتلاف، شهر را نجات دادند تا اصولگرایان گره از کار فروبسته این شهر بگشایند.
ماحصل 4 سال مدیریت اصلاح‌طلبان
در شورای شهر تهران
نکته قابل‌تأمل آنکه شورای شهر تهران که درید مدعیان اصلاحات بود، طی 4 سال گذشته از مسیر اصلی خود دور شده و جز تغییر نام معابر و خیابان‌ها ماحصل دیگری نداشته است. جالب آنکه، پروژه‌هایی که در دوره مدیریت مدعیان اصلاحات به بهره‌برداری رسیدند اکثراً جزو پروژه‌هایی بوده‌اند که دوران مدیریت اصولگرایان در شورای شهر تهران کلنگ‌زنی شده بودند. شورای شهر پنجم تهران به‌جای برنامه‌ریزی و پرداختن به مباحثی مانند آلودگی هوا، ترافیک، مدیریت پسماند شهر، زیباسازی شهری، گسترش مراکز گردشگری و تفریحی، ورزشی و فرهنگی، پیگیری امور بهداشت حوزه شهر و... سایر تکالیف و وظایفی که در قوانین مربوطه آمده است، به بنگاهی سیاسی تبدیل شده بود چه آنکه در همان دستاورد اندک خود (تغییر نام معابر و خیابان‌ها) حواشی مانند حذف نام و عنوان شهدا از معابر یا استفاده ابزاری از هنرمندان و مشاهیر و... را رقم زدند.
بی‌برنامگی و بی‌عملی و اساساً ضعف‌های مدیریتی در بخش حمل‌ونقل و عدم افزایش خطوط مترو و یا کم بودن تعداد اتوبوس و مینی‌بوس و... همین‌طور نداشتن برنامه و کارنامه در بخش‌های مدیریت فرهنگی و اجتماعی شهر (کودکان کار،‌ زنان سرپرست خانوار، متکدیان، اعتیاد و....) بخشی از عملکرد مدعیان اصلاحات در شورای شهر پنجم تهران بوده است.
علاوه‌بر این، «لیست فروشی» و حواشی بستن لیست امید در شورای شهر مانند پیشنهاد ۲ میلیارد تومانی برای گنجاندن نام یکی از فعالان اصلاح‌طلب در لیست مزبور، انتخاب 3 شهردار در یک سال، انتصابات سیاسی و حزبی در شهرداری، حواشی برکناری محمدعلی افشانی (شهردار اسبق تهران) و ماجرای نجفی و... نمونه‌های روشنی برای کارنامه غیرقابل‌دفاع شورای شهر تهران است.
عضو شورای شهر تهران:
حرمت شورا را حفظ نکردیم
بگذارید شورای بعدی که
با اقتدارتر است، ورود کند
همین دو روز گذشته، شاهد اختلافات و درگیری و حواشی در شورای شهر تهران بودیم. حجت نظری، عضو شورای شهر تهران در جلسه این شورا گفت:‌ شورا در طول چهار سال اخیر شأنش برای خودش مهم نبود و کارهایی انجام دادیم و تصمیماتی گرفتیم که حرمت شورا را حفظ نکردیم. یکی از جاهایی که شورا می‌تواند شأن خودش را حفظ کند گزارش‌های تفریغ بودجه است. چون تفریغ یعنی رسمیت‌بخشیدن به تخلفات بودجه شهرداری و اجرا نکردن مصوبه بودجه شورا و متأسفانه شورا هم آن را تعیین می‌کند.
نظری با یادآوری اینکه در شرایطی که کل کشور درگیر انتخابات بود، شهرداری برخلاف رویه سابق شروع کرد به صدور و ارائه لایحه‌هایی به شورا که با سیل لوایحی مواجه بودیم که به نظر می‌رسد شهرداری می‌خواست از خلأ حضور اعضا استفاده کند و بزن‌دررو عمل کند. او افزود: اگر ریگی به کفش این دوره نیست، بگذارید شورای بعدی که برعکس شورای فعلی بااقتدارتر است، ورود کند.
روایت مدعیان اصلاحات
درباره شورای پنجم؛ مایه آبروریزی، ناآشنا به امور شهری و سیاسی‌کار
نکته قابل‌تأمل دیگر، اعتراف اصلاح‌طلبان به بی‌برنامگی و ناکارآمدی شورای شهر پنجم است.
مدعیان اصلاحات 4 سال پیش در رسانه‌های زنجیره‌ای خود با تیترهایی چون «مشهد و تهران را پس گرفتیم»، «لبخند بهشت به امید»، «فتح تهران» و... پیروزی لیست امید در شورای شهر تهران را جشن گرفتند اما این جشن پیروزی دیری نپایید و انحراف شورا از وظایف اصلی خود، انتقاد خود اصلاح‌طلبان را برانگیخت به‌ویژه از زمانی که محمدعلی نجفی به‌عنوان شهردار تهران انتخاب شد.
لازم به ذکر است که کیهان همان موقع در گزارشی با عنوان «خشت اول بهشت را کج نگذارید!» به سیاسی‌کاری شورای شهر تهران انتقاد کرده بود.
درهرحال، کم‌کاری‌ها در شورای شهر تهران به حدی عمیق بود که بسیاری از اصلاح‌طلبان در رسانه‌های خود به انتقاد از لیست امید پرداخته و شورای شهر تهران را «مایه آبروریزی»، «رانت‌خوار»، «ستون پنجم‌های امیدی»، «ناآشنا به امور شهری»، «پوپولیست» و «سیاسی‌کار» نامیدند.
علیزاده طباطبایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، آبان ماه ۹۷ در گفت‌وگو با روزنامه آرمان گفت: «افرادی باید در شورای شهر تهران حضور داشته باشند که به مدیریت شهری و چالش‌های پیش‌روی آن آگاهی داشته باشند. این در حالی است که اصلاح‌طلبان در انتخاب اعضای لیست انتخاباتی خود «خاله‌بازی» کردند و یک لیست کاملاً سیاسی بستند.»
روزنامه مدعی اصلاح‌طلبی آرمان ملی هم طی مطلبی نوشته بود: «اشتباه اعضای شورای شهر این بود که گمان می‌کردند در یک فضای سیاسی می‌توانند تهران را مدیریت کنند. این در حالی است که مدیریت شهری دارای کارویژه‌های خدماتی، اجتماعی و فرهنگی است و این کارویژه‌ها نباید تحت تأثیر فضای سیاسی قرار بگیرند».
همچنین روزنامه شرق نیز مرداد ۹۶ در گزارشی با‌اشاره به عدم تسلط و آگاهی برگزیدگان شورای پنجم به پیچ‌وخم‌های مدیریت شهری و مسائل عدیده شهر تهران» نوشت: «شورای شهر تهران فاقد دیدگاه و برنامه است.
روزنامه اصلاح‌طلب قانون نیز در مطلبی با عنوان «ستون پنجم‌های امیدی» نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس و شورای شهر تهران را که به دنبال اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان هستند را غیرخودی، ستون پنجم و مایه آبروریزی اصلاح‌طلبان نامید و نوشت: «ماجرای اظهارات برخی از نمایندگان و اعضای شورای شهر در رابطه با مصالحه مجلس با شهرداری برای ابقای محمدعلی افشانی، حاشیه‌های فراوانی ایجاد کرد. متأسفانه برخی همچنان تلاش می‌کنند قانون را دور زده تا به اهداف جناحی و منافع گروهی خود برسند».
یا احمد حکیمی پور فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز طی گفت‌وگویی در سال ۹۷ با بیان اینکه «اعضای شورای شهر فاقد تجربه کافی در زمینه مدیریت شهری هستند.» گفت: شورای شهر پنجم ورود صحیحی به مسائل شهر تهران نداشت. بدون شک ورود صحیح به یک مسئله می‌تواند تا ۷۵ درصد موفقیت آن مسئله را تضمین کند. اگر ورود به مسئله‌اشتباه باشد پس از گذشت زمان تازه به این نتیجه خواهید رسید که راه را‌اشتباه رفته‌اید. نکته دیگر اینکه اعضای شورای شهر از همفکران باتجربه خود نیز استفاده نکردند.