به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 206
بازدید دیروز: 16,264
بازدید هفته: 206
بازدید ماه: 86,218
بازدید کل: 30,019,810
افراد آنلاین: 11
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۶ شهریور ۱٤۰۵
Saturday , 29 August 2026
السبت ، ۱۶ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1316 - ورود ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای آبرسانی به ۷۰۲ روستای بحران‌زده خوزستان ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
در جریان سفر مخبر اعلام شد
 

ورود ستاد اجرایی فرمان امام(ره)

برای آبرسانی به ۷۰۲ روستای بحران‌زده خوزستان 

۱۴۰۰/۰۴/۲۸

امکان حل مشکل تنش آبی ۷۰۲ روستای خوزستان ظرف سه تا چهار ماه - ایسنا

ستاد اجرایی فرمان امام برای حل مشکل تمام روستاهای دچار تنش آبی خوزستان و اجرای طرح‌های آبرسانی در این روستاها اعتبار ویژه اختصاص می‌دهد.

به گزارش کیهان، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام صبح دیروز به همراه جمعی از مدیران و معاونان این مجموعه با سفر به خوزستان و حضور در برخی روستاها و مناطق بحران‌زده، با مردم این شهرستان‌ها و روستاها به گفت‌وگو پرداخت.
محمد مخبر در حاشیه این سفر با اشاره به تصمیمات ستاد اجرایی فرمان امام برای حل سریع‌تر معضلات خوزستان گفت: در خوزستان ۷۰۲ روستا وجود دارد که با بحران و تنش آبی روبه‌رو است. در روزهای اخیر تصمیم گرفته بودیم که مشکل آب ۴۷۱ روستا را با کمک آبفای استان حل کنیم.
مخبر افزود: امروز و در جریان بازدیدی که از این مناطق داشتم دیدم اوضاع واقعا برای مردم قابل تحمل نیست و تصمیم گرفتیم که برای حل مشکل تأمین آب تمام ۷۰۲ روستا، ستاد اجرایی فرمان امام ورود کند و جمعا ۳۵۰ میلیارد تومان برای حل این مشکلات اعتبار با مشارکت آبفا اختصاص یابد.
وی با اشاره به زمان‌بر بودن اجرای این طرح‌ها گفت: تمام این طرح‌ها ظرف چهار تا پنج ماه و نهایتا تا پایان سال به اجرا در می‌آیند اما برای حل موقت مشکل مردم تصمیم گرفتیم که ۱۰۰ دستگاه تانکر آب و ۱۰۰ عدد منبع آب به این روستاهای دچار تنش آبی اعزام کنیم که تا این لحظه ۵۰ دستگاه تانکر مستقر شده‌اند.
مخبر خاطرنشان کرد: همچنین ستاد اجرایی فرمان امام برای کمک به دامدارانی که در این بحران، دام‌های سنگین خود را از دست داده‌اند نیز دام سنگین اهدا خواهد کرد که جزئیات آن را پس از جلسه با مقامات استان و اعلام دقیق آمار استانداری، متعاقبا به اطلاع مردم خواهیم رساند.