به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 861
بازدید دیروز: 16,552
بازدید هفته: 30,981
بازدید ماه: 171,240
بازدید کل: 27,797,423
افراد آنلاین: 101
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۸ آبان ۱٤۰٤
Monday , 10 November 2025
الاثنين ، ۱۹ جمادى الأول ۱٤٤۷
آبان 1404
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
آخرین اخبار
۷۹۱ - آیت‌الله علوی گرگانی: حضور نیروی انتظامی به گونه‌ای باشد که سبب ترس مجرمین شود ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
در دیدار سردار ‌اشتری
 
آیت‌الله علوی گرگانی: حضور نیروی انتظامی
 
به گونه‌ای باشد که سبب ترس مجرمین شود 
  
۱۴۰۰/۰۷/۲۱
برخورد قاطع با مجرمین سبب رضایت جامعه می شوددیدار فرمانده ناجا با مراجع و علما در قم/ قدردانی از امنیت پایدار در کشور/  تاکید مراجع بر برخورد قاطع با مجرمان + تصاویر- اخبار قم - اخبار استانها  تسنیم | Tasnim
فرمانده نیروی انتظامی با حضور در شهر مقدس قم با مراجع تقلید و علما دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش رسا، آیت‌الله علوی گرگانی در دیدار سردار ‌اشتری، فرمانده نیروی انتظامی اظهار داشت: برخورد با مجرمین باید به گونه‌ای باشد که حضور خدمتگزاران نیروی انتظامی سبب ترس و دوری آنها از جرم شود و به مردم آزار و اذیت نرسانند.
آیت‌الله نوری همدانی نیز در دیدار فرمانده نیروی انتظامی با تقدیر از اقدامات موثر نیروی انتظامی در حفظ امنیت جامعه، خاطرنشان کرد: کار شما بسیار بسیار مهم است، خدمت امنیت و حفظ ارزش‌های اسلامی بسیار مهم است که شما انجام می‌دهید.
به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سبحانی نیز در دیدار سردار ‌اشتری با ‌اشاره به نقش نیروی انتظامی در تامین امنیت در کشور، بیان داشت: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون تلاش‌‎های شبانه‌روزی کارکنان و عوامل این نیرو است و اقدامات نیروی انتظامی در این رابطه باید توسعه پیدا کند.
وی همچنین امنیت پایدار را یکی از مهم‌ترین مباحث زیرساختی برای توسعه کشور ارزیابی کرد.
سردار ‌اشتری همچنین با آیت‌الله جوادی آملی نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
آیت‌الله سید محمد سعیدی، تولیت آستان حضرت معصومه(س) در دیدار فرمانده نیروی انتظامی اظهار داشت: پلیس جمهوری اسلامی علاوه‌بر دنیای مردم به آخرت مردم هم کار دارد و این در هیچ نظام دیگری مشاهده نمی‌شود و باید الگویی برای دیگر پلیس‌ها باشد و بستر قیام امام زمان (عج) را فراهم کند و این انقلاب را به نظام جهانی حضرت صاحب الزمان(عج) متصل کند.