به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,392
بازدید دیروز: 6,362
بازدید هفته: 36,620
بازدید ماه: 210,123
بازدید کل: 26,076,801
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 14 May 2025
الأربعاء ، ۱۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1820 - رهگیری دو پهپاد آمریکایی در رزمایش ارتش ۱۴۰۰/۰۸/۱۸

رهگیری دو پهپاد آمریکایی در رزمایش ارتش 

۱۴۰۰/۰۸/۱۸

ببینید | رهگیری پهپاد آمریکایی در محدوده رزمایش ذوالفقار ارتش - خبرآنلاین
پهپادهای MQ-۹ و RQ۴ آمریکایی که در جریان برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، به منطقه FIR و محدوده ADIZ (منطقه شناسایی دفاع هوایی) ایران ورود کرده بودند، رهگیری شدند و مورد اخطار قرار گرفتند.

به گزارش ستاد تبلیغات رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، در جریان برگزاری این رزمایش، پهپادهای MQ-۹ و RQ۴ در حالی که از کیلومترها دورتر در رصد کامل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور قرار داشتند، اقدام به ورود به منطقه FIR و محدوده ADIZ (منطقه شناسایی دفاع هوایی) ایران کرده بودند، از سوی پدافند هوایی ارتش رهگیری و با اخطار جدی مواجه شدند.
این هواگردهای فرامنطقه‌ای پس از قاطعیت پدافند هوایی در رهگیری و اخطار، مسیر خود را از حالت نزدیک‌شونده به مرزهای جمهوری اسلامی ایران تغییر دادند.
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش از ابتدای برگزاری، مورد توجه نیروهای فرامنطقه‌ای به ویژه آمریکا قرار گرفته و در این راستا پهپادهای MQ-۹ و RQ۴ آمریکایی، اصرار بر فعالیت در محدوده FIR جمهوری اسلامی ایران و محدوده ADIZ (منطقه شناسایی دفاع هوایی)، قصد جمع‌آوری اطلاعات و نزدیکی به منطقه عمومی این رزمایش را داشتند.
در طول برگزاری رزمایش هواگردهای بیگانه به دفعات مورد اخطار نیروی پدافند هوایی ارتش قرار گرفتند.