به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,326
بازدید دیروز: 6,362
بازدید هفته: 36,554
بازدید ماه: 210,057
بازدید کل: 26,076,735
افراد آنلاین: 18
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 14 May 2025
الأربعاء ، ۱۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1824 - رئیس ‌بنیاد مسکن کشور: عملیات جهش تولید مسکن کشور در 20 روز آینده آغاز می‌شود ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
رئیس ‌بنیاد مسکن کشور:
 
عملیات جهش تولید مسکن کشور در 20 روز آینده آغاز می‌شود 
 
  ۱۴۰۰/۰۸/۱۸

  اکبر نیکزاد در سفر یک روزه خود به استان مرکزی؛ در جمع خبرنگاران از جهش تولید مسکن در ۲۰ روز آینده در کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس قانون جهش تولید مسکن باید سالانه در کشور یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود.

 وی افزود: در راستای تسریع این جهش جلسه‌ای که با وزیر راه و شهرسازی برگزار شد؛ هماهنگی‌های لازم با بانک‌های عامل صورت گرفت و وزارت راه نیز برای تامین زمین برای شهرهای اقدام خوبی انجام داده و ظرف چند روز آینده ابلاغ وام‌های مربوط به بانک‌های عامل انجام می‌شود و زمین‌ها در شهرهای زیر۱۰۰ هزار نفر به بنیاد تحویل داده می‌شود.

رئیس‌بنیاد مسکن در بخش دیگر سخنان خود اظهار کرد: ثبت‌نام در تعدادی از شهرها شروع شده و در باقی شهرها نیز ظرف چند روز آینده شروع می‌شود و نهایتا لیست متقاضیان در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر در اختیار بنیاد مسکن قرار می‌گیرد و برای شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر نیز وزارت راه و شهرسازی ورود می‌کند. نهایتا ظرف ۲۰ روز آینده شاهد عملیاتی شدن جهش تولید مسکن در سراسر کشور خواهیم بود.
نیکزاد گفت: طبق هماهنگی صورت گرفته، پروانه‌های ساختمانی مورد نیاز نیز توسط شهرداری‌ها با ۳۰ درصد تخفیف صادر می‌شود و برای کمک به شهرداران و جبران این تخفیفات برنامه‌ریزی‌های خوبی توسط وزیر راه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: با نظام مهندسی سراسر کشور نیز توسط وزیر راه هماهنگ شده که ۵۰ درصد تخفیف به تعرفه‌های نظام مهندسی برای واحدهایی که در این طرح ساخته می‌شوند تعلق بگیرد که این در حقیقت کمک قشر مهندس کشور به خانه‌دار شدن مردم است.
نیکزاد گفت: در جلساتی که با دستگاه‌های خدمات رسان برگزار شده هماهنگی لازم انجام شده و ما تقریبا برای عملیاتی کردن جهش در تولید مسکن مشکل خاصی نمی‌بینیم و ظرف یکی دو هفته آینده این مهم عملیاتی می‌شود.