به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,812
بازدید دیروز: 6,362
بازدید هفته: 33,040
بازدید ماه: 206,543
بازدید کل: 26,073,223
افراد آنلاین: 34
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 14 May 2025
الأربعاء ، ۱۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1995 - انصارالله یمن، دروغ‌پراکنی رسانه آمریکایی درباره اختلاف با ایران را تکذیب کرد ۱۴۰۰/۰۹/۲۸

انصارالله یمن، دروغ‌پراکنی رسانه آمریکایی

درباره اختلاف با ایران را تکذیب کرد  

  ۱۴۰۰/۰۹/۲۸

مقام ارشد انصارالله خواهان میانجیگری روسیه در حل بحران یمن شد - ایسناانصارالله یمن دروغ پراکنی روزنامه آمریکایی درباره اختلاف با ایران را تکذیب  کرد - ایران پرس

«عبدالملک العجری» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن ضمن تکذیب هرگونه وجود اختلاف با ایران در پیامی در توئیتر نوشت: «خروج امروز سفیر ایران در کشورمان به دلایل درمانی بوده و ارتباطی به گمانه‌زنی رسانه‌های خارجی درباره اختلاف با دوستان ایرانی‌مان ندارد».
«محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن نیز در پیامی در توئیتر نوشت: «تفاهمی میان ایران و عربستان سعودی از طریق بغداد درباره انتقال سفیر ایران در صنعا توسط هواپیمای عراقی صورت گرفت و این اقدام به دلیل وضعیت سلامتی‌اش بوده و اخبار و گمانه‌زنی‌های منتشر شده در رسانه‌ها عاری از صحت است».
روزنامه وال‌استریت ژورنال روز گذشته در گزارشی مدعی وجود اختلاف میان جنبش انصارالله یمن و ایران شد و نوشت که به دلیل این اختلافات سفیر ایران قصد خروج از یمن را دارد.
«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز شنبه‌شب در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره برخی اخبار منتشره در مورد آخرین وضعیت سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دولت نجات ملی یمن اظهار داشت: آقای حسن ایرلو از چند روز قبل مبتلا به ویروس کرونا شده است و با‌ توجه به ضرورت رسیدگی پزشکی عاجل به وی، وزارت امور خارجه برای انتقال وی به کشورمان جهت معالجات لازم تماس‌ها و رایزنی‌هایی را‌ با برخی کشور‌های منطقه به عمل آورد که سرانجام منجر به فراهم شدن مقدمات لازم جهت انتقال ایشان شد که بحمدالله هم اکنون انتقال وی به جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است.
به گزارش فارس، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از کشورهای دست‌اندرکار‌ این اقدام انسانی، برخی خبر‌سازی‌ها و جو‌سازی‌های رسانه‌ای را در این رابطه عاری از صحت خواند.