دادستان کل کشور گفت: صنعت خودروسازی گرفتار اختاپوسی شده است که نمیگذارد وضعیت آنگونه که شایسته مردم است پیش برود.
به گزارش خبرگزاری میزان، حجتالاسلام محمدجعفر منتظری در نوزدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی گفت: معتقدیم نباید شرایط کشور به گونه ادامه داشته باشد که از لسان مدیران در چنین جلساتی بشنویم که بانکها با تولیدکنندگان همراهی ندارند و مانع ایجاد میکنند؛ لذا از شما و سایر عزیزان میخواهیم که مسایل و مشکلات خود را به ما منتقل کنید و مطمئن باشید ما موضوعات مرتبط با مشکلات اقتصادی را دنبال خواهیم کرد.
منتظری ادامه داد: البته باید توجه داشته باشیم که حدود ۹۸ درصد سرمایه بانکها سرمایه و سپرده مردم است و ما هم باید مدافع این حق مردم و بانکها هم باشیم، اما اجازه نمیدهیم بانکها برخلاف دستورالعملها و بخشنامههای بانک مرکزی اقدام کنند. دریافت سود مرکبهم براساس شرع اسلام حرام است و هم بر اساس بخشنامه بانک مرکزی ممنوع است و ما اجازه نمیدهیم بانکها از دستورات سرپیچی کنند.
وی در ادامه خطاب به وزیر صمت که در جمع مهمانان همایش حاضر بود گفت: شما مسئول صنعت کشور هستید و باید امانتدار مردم باشید. همانگونه که میدانید اخیرا رهبرمعظم انقلاب از وضعیت خودروسازی گلایه داشتند و شما باید این مسئله را پیگیری کنید. در دولت قبل ما هرچه تلاش کردیم و چندین جلسه با وزیر صمت داشتیم و بسیار پیگیری کردیم، اما نتیجهای نداشت و اقدامی انجام نشد.
دادستان کل کشور افزود: بنده اولا به عنوان یک شهروند و ثانیا بهعنوان مدعیالعموم از شما درخواست و مطالبه جدی داشته و خواهم کرد که به فریاد صنعت خودروسازی برسید. قبلا هم گفتهام که صنعت خودروسازی گرفتار اختاپوسی شده است که نمیگذارد وضعیت آنگونه که شایسته مردم است پیش برود. در این راستا شما با تمام توان و با کمک نیروهای سالم و توانمند و کاردان کار را دنبال کنید و بدانید که ما هم در قوه قضائیه همراه و پشتیبان شما هستیم. از این موضع کوتاه نیایید و صنعت خودروسازی کشور را از این وضعیت نجات دهید. قطعا مافیایی که نمیگذارد صنعت خودرو آبرویی متناسب با شرایط کشور داشته باشد برای شما موانع ایجاد خواهد کرد، اما شما از موانع و مشکلات نهراسید و هرجا که نیازمند کمک بودید بدانید که ما در کنار شما هستیم.
منتظری با بیان اینکه یکی از اصلیترین گلایههای مردم همین وضعیت خودروها است گفت: باید همه تلاش کنیم تا وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد و کارگران و کارفرمایان و نهایتا مردم از وضعیت تولید کشور رضایت داشته باشند.