به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,400
بازدید دیروز: 4,623
بازدید هفته: 7,023
بازدید ماه: 255,861
بازدید کل: 25,866,677
افراد آنلاین: 8
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۱ فروردین ۱٤۰٤
Sunday , 20 April 2025
الأحد ، ۲۲ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
536 - خروج عراق از فصل هفتم منشور سازمان ملل پس از 31 سال! ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
خروج عراق از فصل هفتم منشور سازمان ملل پس از 31 سال!
 
۱۴۰۰/۱۲/۰۴
 
خروج عراق از فصل هفتم منشور سازمان ملل
 
شورای امنیت سازمان ملل طی قطعنامه‌ای اعلام کرد که عراق با پرداخت غرامت به کویت پس از 31 سال، رسماً از فصل هفتم منشور ملل متحد خارج شده است.
شورای امنیت سازمان ملل سه‌شنبه شب با صدور قطع‌نامه 2621 به اتفاق آرا اعلام کرد که دولت عراق با پرداخت غرامت به افراد و شرکت‌ها و دولت کویت رسماً از فصل هفتم منشور ملل متحد خارج شده است. در این قطعنامه تأکید شده که عراق به تعهدات خود در قطع‌نامه‌های 687 (1991) و 692 (1991) درباره پرداخت غرامت به همه اطرافی که کمیته سازمان ملل تعیین کرده بود، از جمله خسارت‌های زیست‌محیطی و از میان رفتن منابع طبیعی عمل کرده و دیگر ملزم به ذخیره بخشی از درآمدهای نفتی خود در صندوق پرداخت خسارت به کویت نیست. در این قطع‌نامه تأکید شده که به این ترتیب کمیته پیگیری پرداخت این خسارت و صندوق آن منحل می‌شود و همه مبالغ موجود در این صندوق به عراق پس داده می‌شود.
گفتنی است، شورای امنیت سازمان ملل در پی حمله رژیم بعث به کویت در سال 199۱- 199۰، کمیته غرامت تشکیل داد و عراق را ملزم به پرداخت 52 میلیارد دلار غرامت به کویت کرد.
«برهم صالح»، رئیس‌جمهور عراق در توئیتی در واکنش به جلسه اخیر شورای امنیت به منظور اعلام پایان پرداخت غرامت به کویت توسط عراق و خروج این کشور از فصل هفتم منشور سازمان ملل نوشت: «با پایان یافتن پرونده پرداخت غرامت عراق به کشور برادر کویت، ما فصلی ترسناک از جنگ بی‌فایده رژیم استبدادی عراق را می‌بندیم.» همچنین وزیر امور خارجه عراق گفت: «دولت عراق پایبندی کامل به تعهدات خود در قبال جامعه بین‌الملل و کویت را مانند پیشرفت چشمگیری می‌داند که می‌تواند روابط عراق را با کشورهای خاورمیانه و جهان تقویت کند.»
نامزدهای نهایی ریاست جمهوری
خبر دیگر اما از تحولات سیاسی عراق است. پارلمان عراق روز 
سه‌شنبه بالاخره اسامی ۳۳ نامزد برای تصدی پست ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد. ۳۳ کاندیدا شرایط نامزدی برای پست ریاست جمهوری را که در قانون مقرر شده است، دارا بودند که عبارتند از: 1- فیصل محسن عبود صیاد الکلابی ۲- عبداللطیف محمد جمال رشید الشیخ محمد ۳- رزکار محمد امین حمه سعید رمضان ۴- رعد خضیر دفاک صایل الجنابی ۵- خالد صدیق عزیز محمد ۶- احمد موح عمران شبین الربیعی ۷- شهاب احمد عبدالله علی النعیمی 
۸- خدیجهًْ خدایخش اسد قلاوس ۹- حیدر رشید عبدالرزاق کعید الطائی
۱۰- کمال عزیز محمد رحیم قیتولی ۱۱- حسین محسن علوان حسین الحسنی ۱۲- جمال کبسون حمید عباس ۱۳- احمد خلیل خضیر خلیل کاخوری ۱۴- اقبال عبدالله امین حسن حیلاوی ۱۵-  برهم احمد صالح احمد ۱۶- لؤی عبدالصاحب عبدالوهاب محمد ۱۷-  کاظم خضیر عباس حسن داوغنهًْ ۱۸- جبار حسن جاسم عبود ۱۹ - ریبوار اورحمن وستاصالح عارف ۲۰- ئومید عبدالسلام قادر طه بالانی ۲۱-‌هادی عبد الحسین صدام محمد الفریجی ۲۲- عمر صادق مصطفى مجید العبدلی ۲۳- حمزهًْ بریسم ثجیل مصحب المعموری ۲۴- ثائر غانم محمد علی العثمان ۲۵- احمد یحیى جاسم جوید الساعدی ۲۶- ریبر احمد خالد زبیر بارزانی ۲۷- حسین احمد‌هاشم وداعهًْ الصافی ۲۸- ظافر عبدالأمیر جبار عبودالقریشی ۲۹- احمد ساجت‌هاشم حسن العامری ۳۰- محمد عبید جدوع عبدالله ۳۱- علی عبد حمد داود الطائی ۳۲- عمراحمد کریم حسن به رزنجی ۳۳- فائزة جبار محمد باباخا.
فتوای مرجعیت آغاز توقف داعش
خبر دیگر از عراق آن‌که «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق تاکید کرد که فتوای جهاد کفایی مرجع عالیقدر شیعه در عراق آغازی برای توقف گسترش داعش در همه منطقه بود. مشاور امنیت ملی عراق با اشاره به اینکه فتوای جهاد کفایی سرآغازی برای توقف گسترش داعش و حرکت آن به سوی کل منطقه بود، افزود: «تنوع مذهبی و قومیتی برای عراق نقطه قوت است و عراقی‌ها از هر قوم و مذهبی به فتوای مرجعیت لبیک گفتند و با فداکاری‌هایشان به پیروزی رسیدند.»