به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,845
بازدید دیروز: 10,338
بازدید هفته: 53,950
بازدید ماه: 165,008
بازدید کل: 26,525,334
افراد آنلاین: 104
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 9 July 2025
الأربعاء ، ۱٤ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۳۰۶ - فرمانده نیروی دریایی ارتش : مبارزه با تروریسم اولویت «نداجا» در حوزه دیپلماسی دریایی ۱۴۰۱/۰۵/۲۹
فرمانده نیروی دریایی ارتش :
 
مبارزه با تروریسم اولویت «نداجا» در حوزه دیپلماسی دریایی
 
  ۱۴۰۱/۰۵/۲۹

فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش را بیشتر بشناسید - مشرق نیوز

امیر دریادار ایرانی با اشاره به اهتمام نیروی دریایی ارتش برای برگزاری رزمایش‌های مرکب و مشترک گفت: امنیت دریایی و مبارزه با تروریسم مهم‌ترین اولویت این نیرو در حوزه دیپلماسی دریایی است.
امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگو با دفاع‌پرس، درخصوص پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه تعامل با دیگر کشورها و دیپلماسی دریایی، اظهار داشت: هنگامی‌که یک شناور به‌منظور اجرای مأموریت از آب‌های سرزمینی فاصله می‌گیرد، درواقع این شناور قطعه خاکی از کشورمان محسوب می‌شود و این پیام را القا می‌کند که نیروی دریایی در حوزه «دیپلماسی دریایی» قادر به ایفای نقش است. دریادار ایرانی با بیان اینکه دیپلماسی دریایی به‌طور خاص دارای ابعاد مختلفی است، افزود: این عرصه، تمرینات دریایی، تبادلات آموزشی، تعاملات فرهنگی، رزمایش‌های مشترک و مرکب، توافقات دوجانبه و چندجانبه، دیدوبازدیدهای دوطرفه و... را شامل می‌شود و به‌طور کلی، امنیت دریایی و مبارزه با تروریسم مهم‌ترین اولویت نیروی دریایی ارتش در حوزه دیپلماسی دریایی محسوب می‌شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درخصوص برگزاری رزمایش‌های دریایی گفت: در سال جاری هم رزمایش مشترک و هم رزمایش مرکب در پیش خواهیم داشت و سعی خواهیم کرد رزمایش‌های پیش‌‌رو به لحاظ کمّی و کیفی با گذشته متفاوت باشند.