به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,415
بازدید دیروز: 4,623
بازدید هفته: 7,038
بازدید ماه: 255,876
بازدید کل: 25,866,693
افراد آنلاین: 6
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۱ فروردین ۱٤۰٤
Sunday , 20 April 2025
الأحد ، ۲۲ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
651 - وزیر خارجه سوریه در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان: ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
وزیر خارجه سوریه در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان:
 غرب به‌دنبال بحران‌‌سازی علیه کشورهای مستقل از جمله ایران است
   ۱۴۰۱/۰۸/۰۱

فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه دیروز (یکشنبه) اول آبان‌ماه با حسین امیرعبداللهیان تلفنی گفت‌وگو کرد.
در این گفت‌وگوی تلفنی درباره موضوعات دوجانبه و مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل‌نظر شد.
المقداد در این گفت‌وگو با اشاره به نتایج تلخ مداخلات خارجی در سوریه به بهانه حمایت از حقوق بشر و تجربه شکست‌خورده رژیم صهیونیستی و حامیان آن در توطئه و بحران‌‌سازی علیه دولت و‌ مردم سوریه، گفت: آنها به‌دنبال بحران‌‌سازی علیه کشورهای مستقل از جمله جمهوری اسلامی ایران، هستند. آمریکا و غرب‌، ایرانی ویران و وابسته می‌خواهند و نه ایران آباد، پیشرفته و مستقل. همگان دیدند که آمریکا و متحدان با سوریه و عراق و افغانستان چه کرده‌اند.
امیرعبداللهیان هم بر تداوم مواضع اصولی و منطقی جمهوری اسلامی در قبال مسائل جهان اسلام به‌خصوص مسئله فلسطین و حمایت از جبهه مقاومت و دولت و ملت سوریه تأکید کرد و گفت: فشارهای سیاسی و تبلیغاتی خللی در عزم و اراده ملت و دولت ایران در پیمودن راه عزت و استقلال و پیشرفت و حمایت از ثبات و امنیت کشورهای منطقه و مخالفت با دخالت بیگانگان و تجاوزگری رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد نخواهد کرد و ملت ایران با هوشیاری توطئه دشمنان را ناکام خواهد گذاشت.
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه همچنین بر پیگیری روند توسعه روابط دوجانبه به‌خصوص در حوزه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کردند.