به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12,208
بازدید دیروز: 19,085
بازدید هفته: 90,309
بازدید ماه: 90,309
بازدید کل: 27,020,936
افراد آنلاین: 89
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۶ شهریور ۱٤۰٤
Thursday , 28 August 2025
الخميس ، ۵ ربيع الأول ۱٤٤۷
شهریور 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
۱۴۷۷ - سردار فدوی: علی‌رغم خباثت‌ دشمن مردم بابصیرت در جبهه حق حضور پیدا کردند ۱۴۰۱/۱۰/۰۶

سردار فدوی:

علی‌رغم خباثت‌ دشمن مردم بابصیرت در جبهه حق حضور پیدا کردند 

  ۱۴۰۱/۱۰/۰۶

سردار فدوی: مردم با جان خود پای جبهه حق ایستاده‌اند - فردا

سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح دیروز (سه‌شنبه ششم دی)‌ در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس در تهران با تسلیت به‌مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حرکت امروز مردم در کشور و حضورشان در تشییع پیکرهای پاک شهدا را طی 44 سال گذشته هم داشتیم که همگی نشان می‌دهد مردم طی این چهار دهه همچنان پای انقلاب خود ایستاده‌اند.
وی افزود: دشمنی‌ها در این چند سال افزایش داشته و دشمن خباثت‌های زیادی به خرج داده، اما مردم همیشه بصیرتشان را نشان داده‌اند و در جبهه حق انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند. وقتی جلوه‌ای از روال حق به میدان می‌آید و شهدایی که با پای خودشان به دنبال اهداف انقلاب اسلامی ایستادند، مردم به پا می‌خیزند و یکی از جلوه‌های حضور مردم در جبهه حق، در مراسم تشییع شهداست.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با تأکید بر اینکه مردم در عمل ثابت کردند در جبهه حق هستند و هیچ‌گاه مرعوب جبهه باطل نشدند ادامه داد: مردم تشخیص می‌دهند این صحنه باید صحنه حضور باشد و بیش از چهار دهه هست که این روال ادامه دارد. همواره وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست. حزب خدا همیشه پیروز است و جبهه باطل یک‌بار هم پیروز  نیست.
فدوی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس و اینکه جنگ تحمیلی یک گنجینه است گفت: دفاع مقدس هشت سال طول کشید و تعداد زیادی از مردم این توفیق را پیدا کردند تا در جبهه حق علیه باطل مبارزه کنند، در حالی که هر زمان هم امکان داشت شهید شوند ولی میلیون‌ها نفر آمدند و قریب به 200 هزار نفر شهید شدند و این بالاترین صحنه‌ای از ایستادگی مردم پای جبهه حق است.