به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,573
بازدید دیروز: 9,059
بازدید هفته: 63,737
بازدید ماه: 174,795
بازدید کل: 26,535,117
افراد آنلاین: 21
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۹ تیر ۱٤۰٤
Thursday , 10 July 2025
الخميس ، ۱۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۴۸۴ - سردار سلامی: اگر جانفشانی شهدا نبود ایران، سوریه و افغانستان می‌شد ۱۴۰۱/۱۰/۱۰

 

 سردار سلامی:

اگر جانفشانی شهدا نبود ایران، سوریه و افغانستان می‌شد

  ۱۴۰۱/۱۰/۱۰

سرلشکر سلامی: دشمنان همه پس‌اندازشان را در اغتشاشات خرج کردند اما شکست  خوردند / نمی‌خواهند ما پیشرفت کنیمسپاه نیوز - فرمانده کل سپاه: شهید عجمیان، از اسلام و ایران دفاع کرد/ صبر و  استقامت خانواده های شهدا قوت قلب ماست - صاحب‌خبر
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا‌(ع) استان تهران و سردار شریفی مسئول امور ایثارگران سپاه با خانواده شهدای مدافع امنیت استان تهران دیدار و از آنان دلجویی کرد. سرلشکر سلامی در این دیدارها با تجلیل از مقام شامخ شهدا، شهدا را زنده و ناظر بر اعمال و رفتار انسان‌ها توصیف و تصریح کرد: شهدا با نثار جان خود به جایگاه ابدی رسیدند؛ ما نیز باید ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم تا در مقابل شهدا و پیشگاه پروردگار سرافکنده نباشیم.
فرمانده کل سپاه همچنین در این دیدارها امنیت و آرامش ایران اسلامی را ثمره خون شهدا توصیف و تأکید کرد: اگر جانفشانی و ایثار شهدای عزیز ما نبود، بدون شک با توطئه دشمنان و کینه‌ای که آنان از نظام و ملت ایران دارند کشور ما همچون سوریه و افغانستان می‌شد.
پدر شهید کمندی در دیدار با سرلشکر سلامی اظهار داشت: من نه‌تنها پسرم را تقدیم انقلاب کردم بلکه در دوران دفاع مقدس نیز برادرم به شهادت رسید و جان خود را تقدیم نظام و اسلام کرده است و بقیه فرزندانم را نیز در راه دفاع از اسلام تقدیم انقلاب می‌کنم. همسر شهید تقی‌پور نیز در دیدار با فرمانده کل سپاه به بیان ویژگی‌ها و فضایل اخلاقی این شهید والامقام پرداخت و بر زنده نگه‌داشتن و ادامه راه شهدا تأکید کرد. سرهنگ دوم پاسدار شهید امیر کمندی متولد سال ۱۳۷۰ و دارای دو فرزند (یک پسر یک‌ساله و یک دختر سه‌ساله) است که در دفاع از جان و مال و ناموس مردم جمهوری اسلامی ایران، جان خود را فدای انقلاب کرد.