به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 459
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 1,968
بازدید ماه: 2,084
بازدید کل: 28,370,125
افراد آنلاین: 24
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۲۶ - آیت‌الله سیدحسن عاملی: سؤال خداوند از زنان مکشفه ۱۴۰۱/۱۰/۱۷

 سؤال خداوند از زنان مکشفه

   ۱۴۰۱/۱۰/۱۷

واکنش جنجالی امام جمعه به خبر «معرفی زنان ایرانی به عنوان قهرمانان 2022» |  ساعدنیوز

خانم‌های مکشفه باید بدانند روزی خواهد رسید که خداوند از آنها سؤال خواهد کرد که شما چه کار کردید که دشمن من، دشمن دین من و دشمن قرآن من از شما تعریف کرد و شما را قهرمان نامید؟ آن روز روز سختی خواهد بود:« فَإِذَا نُقِرَ فِي النَّاقُورِ فَذَلِكَ يَوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ عَلَى الْكَافِرِينَ غَيْرُ يَسِيرٍ؛» هنگامی که در «صور» دمیده شود، آن روز، روز سختی است، کافران را هیچ‌گونه راحتی و آسایش نیست.(مدثر، آیات 8-10)
روزی من و امثال من برای تلقین تو خواهیم آمد و خواهیم گفت: اگر نکیر و منکر از کتاب تو سؤال کرد بگو: «القرآن کتابی» حالا که آیات حجاب را زیر پا گذاشتی‌،وقتی آنجا بگویی القرآن کتابی خداوند از بطن ان عرش خواهد گفت که کذب(دروغ گفت). در روایت است بعضی‌ها در جواب نکیر و منکر که می‌پرسند: من ربک(پروردگارت کیست) می‌گوید: الله ربی خداوند می‌فرماید که دروغ گفت، یعنی من رب او نبودم، او تربیت خود را دست من نداده بود.
آیا تا حالا فکر کردید که نکیر و منکر چرا نمی‌پرسند: من الهک؟(معبودت کیست) بلکه می‌پرسند: من ربک،چون خداوند بسیار حساس است که تربیت خود را دست چه کسی دادی، آنجا خواهی گفت دست کانال‌های مجازی ضد دین.
* آیت‌الله سیدحسن عاملی