به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,315
بازدید دیروز: 9,059
بازدید هفته: 62,479
بازدید ماه: 173,537
بازدید کل: 26,533,861
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۹ تیر ۱٤۰٤
Thursday , 10 July 2025
الخميس ، ۱۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۴۹۹ - ضرب شست وزارت اطلاعات به موساد با انهدام ششمین شبکه اشرار و تروریست‌های اجاره‌ای ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
در کمتر از 6 ماه صورت گرفت
ضرب شست وزارت اطلاعات به موساد با انهدام
ششمین شبکه اشرار و تروریست‌های اجاره‌ای 
  ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

وزارت اطلاعات - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

سربازان گمنام امام عصر(عج) دومین ضرب‌شست خود را به موساد تحمیل کردند. تعداد تیم‌های جاسوسی شناسایی شده موساد به 6 تیم طی 6 ماه اخیر افزایش یافت.

سازمان جاسوسی موساد گرفتار سرپنجه‌های اقتدار اطلاعاتی ایران و سربازان گمنام امام عصر(عج) شده است. این گمنامان مورد عنایت امام عصر(عج)، دومین شکست بزرگ اطلاعاتی و عملیاتی در کمتر
از 6 ماه اخیر را به رژیم جعلی و موقت صهیونیستی تحمیل کردند. اول دی‌ماه، وزارت اطلاعات از شناسایی و بازداشت 4 تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد با تلاش‌های حرفه‌ای و خستگی‌ناپذیر سربازان گمنام امام زمان(عج) خبر داد و افزود:
رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیست با سوءاستفاده از اغتشاشات هفته‌های گذشته در چند نقطه کشور، درصدد بود با هدایت تیم‌های عملیاتی اقدام به چند مورد عملیات تروریستی ترکیبی نماید که همه‌ تروریست‌ها پیش از هرگونه اقدامی بازداشت شدند. ضمناً سرنخ‌هایی از سرپل موساد در یک کشور اروپایی نیز به دست آمد که به محض تکمیل تحقیقات، نتایج اعلام خواهد شد.
در ادامه مجاهدت شبانه‌روزی سربازان گمنام امام عصر(عج)، 2 تیم دیگر موساد نیز زیر ضربه رفتند و تعداد تیم‌های دستگیر شده به 6 تیم رسید. وزارت اطلاعات دیروز در اطلاعیه‌ای ضمن اعلام این خبر اعلام کرد: پیرو اطلاعیه‌ اول دی‌ماه این وزارتخانه درخصوص ضربه به چهار تیم عملیاتی سازمان جاسوسی- تروریستی موساد، به استحضار ملت بزرگ ایران می‌رساند که با مجاهدت‌های شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان(عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف)، تعداد تیم‌های شناسایی شده به 6 تیم افزایش یافت.
در این شبکه تروریستی همچنین 23 نفر از عناصر عملیاتی و پشتیبانی در استان‌های تهران، اصفهان، یزد، آذربایجان‌غربی و گلستان، شناسایی و تاکنون 13 نفر که در داخل کشور حضور داشتند، دستگیر و تجهیزات مختلف عملیاتی آنها نیز کشف و ضبط گردید.
در ادامه این اطلاعیه نیز آمده است: سرپل این شبکه با نام مستعار «سیروس» در یکی از کشورهای اروپایی اقامت داشته و از طریق شبکه‌های اجتماعی «اینستاگرام» و «واتس‌آپ» اقدام به شناسایی و برقراری ارتباط اولیه با عناصر عملیاتی داخل کشور می‌نمود. طبق آخرین یافته‌ها، سازمان جاسوسی- تروریستی موساد با هدف بهره‌گیری از فضای اغتشاشات اخیر در برخی نقاط کشور، درصدد ترور یک مقام نظامی و انجام چندین عملیات خرابکاری در شهرهای بزرگ کشور و نیز انتقال مواد منفجره در مقیاس بالا از مرزهای دریایی جنوب کشور بود که بحمدالله کلیه عناصر عملیاتی و پشتیبانی، پیش از هر اقدامی شناسایی و مورد ضربه قرار گرفتند.
وزارت اطلاعات افزود: بدین ترتیب این دومین شکست بزرگ اطلاعاتی و عملیاتی رژیم جعلی و موقت صهیونیستی در کمتر از 6 ماه گذشته بود که همچون همیشه با پاسخ قاطع دلاورمردان فداکار و همیشه بیدار حافظ امنیت جمهوری اسلامی ایران مواجه شده و خواهد شد.