به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,941
بازدید دیروز: 9,409
بازدید هفته: 21,089
بازدید ماه: 155,718
بازدید کل: 25,766,207
افراد آنلاین: 45
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۸ فروردین ۱٤۰٤
Monday , 7 April 2025
الاثنين ، ۹ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۵۵۶ - فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حجت‌‌الاسلام والمسلمین مصطفی خلیلی‌ : خط حق کدام است؟ ۱۴۰۱/۱۱/۱۶
فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حجت‌‌الاسلام والمسلمین مصطفی خلیلی‌ :
خط حق کدام است؟
۱۴۰۱/۱۱/۱۶

سالگرد شهید «مصطفی خلیلی بلوطکی» در اهواز برگزار می شود- اخبار خوزستان -  اخبار استانها تسنیم | Tasnimزندگینامه شهید مدافع حرم حجت الاسلام مصطفی خلیلی

شهید مدافع حرم حجت‌‌الاسلام والمسلمین مصطفی خلیلی‌بلوطکی 18 شهریورماه سال 1367 در اهواز دیده به جهان گشود و روز یکشنبه 12‌بهمن‌ماه سال 1394 به‌همراه همرزمانش شهید محمود مراداسکندری، شهید علی‌ حسینی‌کاهکش، شهید رضا عادلی(کردزنگنه) و شهید داوود نریمیسا در سن 27 سالگی در عملیات آزاد‌سازی شهرهای شیعه‌نشین نبل و الزهرا شهید شد که پیکر پاکش در قطعه شهدای مدافع حرم گلزار شهدای اهواز آرام گرفت.
فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حجت‌‌الاسلام والمسلمین مصطفی خلیلی‌ :  «شما را به رعایت تقوای الهی تذکر می‌دهم و از شما می‌خواهم که در هر حالی و زمانی و مکانی حواسمان به رعایت تقوا و دوری از گناه باشد، خواهر من رعایت حجاب بر شما واجب است و برادر من رعایت عفت بر شما نیز واجب است، این فکر را نکنید که ما در راهی که قدم برداشتیم راهی کم ارزش است بلکه رفتن ما برای این جهاد، دفاع از حریم ولایت و اهل بیت و مظلومیت شیعه و در کل مظلومیت مردم سوریه بوده است، مطمئن باشید اگر من و امثال من به این جهاد نمی‌رفتنم ما باید الان در مرزهای خودمان با این قوم از خدا بی‌خبر می‌جنگیدیم و این بمب‌ها و تیرها بر مردم خودمان فرود می‌آمد.پس کار ما دفاع از حریم مردم خودمان هم است، عزیزان من به این نکته حتما توجه کنید هر کسی با هر اعتقادی هستید پیرو خط ولایت فقیه باشید و از رهبر عزیزمان، مولا و سرورمان حضرت سید علی خامنه‌ای(دام‌ظله) پشتیبانی و حمایت کنید. گوشتان به فرامین ایشان باشد و عامل به نصیحت‌ها و صحبت‌های ایشان باشید. خط حق و راست را از ایشان دریافت کنید و ایشان را معیار و میزان قرار دهید.»

Image result for ‫گل لاله‬‎