پس از برگزاری آئین تشییع، پیکر پاک مادر سردار سرلشکر شهید اسماعیل دقایقی با بدرقه خانواده و بستگان در قطعه والدین شهدای بهشتآباد اهواز در جوار قطعه ۷ گلزار شهدا آرام گرفت.
زندهیاد «حاجیه خانم نصرت همراهی» مادر سردار سرلشکر «شهید اسماعیل دقایقی» فرمانده لشکر ۹ بدر روز پنجشنبه ۱۵ تیرماه سال ۱۴۰۲ دعوت حق را لبیک گفت و پس از ۳۷ سال میهمان فرزند شهیدش شد.
به گزارش کیهـان، «شهید اسماعیل دقایقی» در سال 1333 در استان خوزستان و در شهر بهبهان به دنیا آمد و پس از دبیرستان پا در عرصه مبارزات سیاسی علیه رژیم شاهنشاهی نهاد و بارها زندانی و شکنجه شد.
وی در سال 1358 به آغاجری رفت و به اتفاق عدهای از دوستان، جهاد سازندگی را راهاندازی کرد. هنوز چند ماه از فعالیت و تلاش همهجانبه او در این ارگان نگذشته بود که طی حکمی مسئول تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه آغاجری شد.
شهید دقایقی قبل از تجاوز نظامی عراق، زمانی که از درگیری خرمشهر باخبر شد سریعاً خود را به آنجا رساند و با انتقال سلاح و مهمات بهاتفاق شهید جهانآرا نقش اساسی در آمادگی رزمی مردم منطقه ایفا کرد.
وی در جریان محاصره شهر سوسنگرد به همراه شهید علمالهدی در شکستن محاصره سوسنگرد دلیرانه جنگید.
شهید دقایقی در سال 1362، در عملیات خیبر در منطقه عملیاتی جزایر مجنون با حضور در این نبرد فراموش نشدنی، فرماندهی یکی از گردانهای خط مقدم را به عهده داشت. پس از مدتی در لشکر 17 علیبن ابیطالب(ع) در کنار شهید مهدی زینالدین قرار گرفت و با پذیرش مسئولیت طرح و عملیات لشکر، خدمات ارزندهای را به جبهه و جنگ ارائه کرد.
هنگامی که فرماندهی تیپ 9 بدر را پذیرفت، با تلاشی شبانهروزی و با توکل به خدا و پشتکار و جدیت در مدت کوتاهی موفق شد یگان رزم منسجم و قدرتمندی را پایهگذاری کند. تیپی که خیلی از فرماندهان حشدالشعبی از جمله شهید بزرگوار ابومهدی مهندس از نیروهای آن بودند.
شهید اسماعیل دقایقی گردان احرار را از میان اسیران عراقی تشکیل داد. آنها بهرغم آنکه اسیر بودند، با علاقه و اشتیاق در این گردان با ارتشی که خودشان سالها در آن ارتش بودند، میجنگیدند و بسیاری از آنها هم به شهادت رسیدند.
شهید اسماعیل دقایقی سرانجام در 28 دیماه 1365 در عملیات کربلای 5 به شهادت رسید