به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,276
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 11,420
بازدید ماه: 28,178
بازدید کل: 28,396,037
افراد آنلاین: 99
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
***حاجیه خانم کبری فخاری مادر شهیدان والامقام «اسدالله، حیدر و امرالله اسدی» به فرزندان شهیدش پیوست ۱۴۰۲/۰۵/۰۳

خانم کبری فخاری مادر شهیدان والامقام

«اسدالله، حیدر و امرالله اسدی» به فرزندان شهیدش پیوست

  ۱۴۰۲/۰۵/۰۳

مادر شهیدان «اسدی» به فرزندان شهیدش پیوست | خبرگزاری فارس

مادر شهیدان «اسدالله، حیدر و امرالله اسدی» پس از سال‌ها صبر و استقامت در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام در شهر ری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

به گزارش ایسنا، حاجیه خانم «کبری فخاری» مادر شهیدان «اسدالله، حیدر و امرالله اسدی» پس از سال‌ها صبر و استقامت در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام در شهر ری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
این مادر سرافراز که در دوران هشت سال دفاع مقدس ۳ فرزند خود را در راه اعتلای ارزش‌های اسلامی تقدیم راه حق کرده بود، پس از عمری مجاهدت و پرچمداری فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، ساعتی قبل در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) تهران دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزندان شهیدش شتافت.
قرار است که پیکر این مادر شهید روز پنجشنبه ۵ مردادماه همزمان با تاسوعای حسینی از میدان شهرری به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تشییع و پس از اقامه نماز، در قطعه ۲۵ بهشت زهرا(س) تهران به خاک سپرده شود.
گفتنی است، شهید اسدالله اسدی متولد سال ۱۳۴۷ در شهرستان ری، در سال ۱۳۶۶ با سمت مسئول گروه بر اثر اصابت ترکش به سرش در سردشت شهید شد.
شهید امراله اسدی نیز متولد سال ۱۳۴۸ در شهرستان ری به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و در سال ۱۳۶۷ با سمت فرمانده گروه در شاخ‌شمیران بر اثر اصابت ترکش به پهلویش به شهادت رسید.
 شهید حیدر اسدی نیز در سال ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به مقام شهادت نائل آمد.

 

تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان اسدی

   ۱۴۰۲/۰۵/۰۴

رئیس جمهور درگذشت مادر شهیدان اسدی را تسليت گفت

 

رئیس جمهور در پیامی درگذشت مادر شهیدان والامقام اسدالله، حیدر و امرالله اسدی، از افتخارآفرینان دوران دفاع مقدس را به خانواده آن مرحومه تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در پیامی با تسلیت درگذشت مادر شهیدان والامقام اسدالله، حیدر و امرالله اسدی، تصریح کرد: این مادر فداکار و صبور، با اخلاص و همتی بلند، فرزندانی مجاهد و غیور تربیت و برای دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب و حراست از کیان کشور روانه میدان جهاد کرد و نام و یاد خود را برای همیشه در دفتر زرین دفاع مقدس ماندگار کرد.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت حاجیه خانم کبری فخاری مادر بزرگوار شهیدان والامقام اسدالله، حیدر و امرالله اسدی، از افتخارآفرینان دوران دفاع مقدس، موجب تألم خاطر شد.

این مادر فداکار و صبور، با اخلاص و همتی بلند، فرزندانی مجاهد و غیور تربیت و برای دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب و حراست از کیان کشور روانه میدان جهاد کرد و نام و یاد خود را برای همیشه در دفتر زرین دفاع مقدس ماندگار کرد.

اینجانب این ضایعه را به خانواده گرامی این مرحومه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همنشینی با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت دارم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهوری اسلامی ایران