به گزارش ایکنا، در هفتهای که گذشت؛ سیدهنصرت هندیپور، مادر شهیدان والامقام محمد و ناصر مرادی چشم از جهان فرو بست و به دیدار فرزندان شهیدش رفت.
شهید ناصر مرادی در شهرستان بروجرد به دنيا آمد. به عنوان بسيجی در جبهه حضور يافت. نهم اسفند ۱۳۶۲، با سمت راننده در بمباران هوايی جزيزه مجنون عراق مجروح شد. در سال ۱۳۸۷، در زادگاهش دچار سانحه رانندگی شد و به شهادت رسيد. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد.
شهید محمد مرادی هجدهم فروردين ۱۳۴۶، در شهرستان بروجرد به دنيا آمد. به عنوان بسيجی در جبهه حضور يافت. نهم اسفند ۱۳۶۲، در بمباران هوايی جاده خرمشهر- اهواز بر اثر اصابت تركش به شكم، شهيد شد. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.
مادر شهیدان شبانی
زهراخاتون حسینعلی مادر شهیدان والامقام مجتـبی و محمـد شـبانی از شهدای شهرستان محلات در استان مرکزی، پس از سالها تحمل فراق و دوری از فرزندان شهیدش دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزندان شتافت.
شهید محمد شبانی در سال ۱۳۳۹ و برادرش مجتبی در سال ۱۳۴۳ در محلات متولد و در سالهای ۱۳۶۱ و ۱۳۶۴ در منطقه جنوب کشور به شهادت رسیدند.
مادر شهیدان قربانی دستجردی
زهرا مظلومان مادر شهیدان گرانقدر احمد، محمد و قاسم قربانی دستجردی، به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید احمد قربانی دستجردی، ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۳۹ در تهران دیده به جهان گشود. او که تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم در رشته تجربی ادامه داده بود، پس از شروع کار در سپاه پاسداران ۶ شهریور ماه سال ۱۳۵۹ در منطقه جوانرود کردستان به شهادت رسید.
شهید محمد قربانی دستجردی، ۲۳ شهریور ماه سال ۱۳۴۲ در تهران دیده به جهان گشود. او که تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم ادامه داده بود به عنوان نیروی بسیجی به جبهه رفت پس از حضور در جبهه ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ در خرمشهر در عملیات بیتالمقدس به شهادت رسید.
شهید قاسم قربانی دستجردی، ۱۵ فروردین سال ۱۳۴۹ در تهران دیده به جهان گشود. در سن ۱۶ سالگی در حالی که دانشآموز بود عازم جبهه شد و در ۲۱دی ماه سال ۱۳۶۵ به شهادت رسید. پیکر این شهدای والامقام در بهشت زهرای تهران آرام گرفته است.
مادر شهیدان دلیرپور
ماهطلا دهقانزاده مادر شهیدان والامقام خسرو و منوچهر دلیرپور از شهدای شهرستان کازرون در سن ۸۵ سالگی به دلیل کهولت سن و ایست قلبی دعوت حق را لبیک گفت.
شهید خسرو دلیرپور اول آبان ماه سال ۱۳۵۹ در منطقه عملیاتی اهواز به شهادت رسید و شهید منوچهر دلیرپور نیز ۷ بهمن ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به فیض شهادت نائل شد.
پدر شهیدان پیغان
دوستمحمد پیغان پدر والامقام شهیدان معظم حسینعلی و نعمتالله پیغان بامداد در شهرستان زابل به علت کهولت سن و در سن ۹۰ سالگی دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
شهيد حسينعلی پیغان در سال ۱۳۵۳ در شهرستان زابل در خانوادهای مذهبی ديده به جهان گشود و در سن ۱۸ سالگی به طور داوطلبانه به خدمت مقدس سربازی رفت و در آخرین روزهای باقی مانده از خدمت در منطقه بیابانی گوهرکوه خاش در درگیری با اشرار و ترریستهای مسلح، در اسفند ۱۳۷۳ مصادف با بیست و سومین روز ماه مبارک رمضان به خیل شهدا پیوست.
همچنین شهید حجتالاسلام و المسلمین نعمتالله پیغان، آبان ماه ۱۳۵۴ در شهر زابل دیده به جهان گشود و در شامگاه ۲۵ اسفند ۱۳۸۴ در حادثه تاسوکی به درجه رفیع شهادت رسید.
پدر شهیدان بیدلی
حسین بیدلی پدر شهیدان والامقام لیلی و محمدتقی بیدلی و همسر شهیده طوبی چراغچی پس از سالها فراق از فرزندان و همسر افتخارآفرینش به علت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به شهیدانش پیوست.
شهید لیلی بیدلی بيستم اسفند ۱۳۵۳، در شهرستان دزفول به دنيا آمد و در سی و یکم فروردين ۱۳۶۲، در حملات موشكی زادگاهش به شهادت رسيد.
شهید محمدتقی بیدلی بيست و پنجم تير ۱۳۴۳، در شهرستان دزفول به دنيا آمد. از سوی بسيج در جبهه حضور يافت و در نهم آذر ۱۳۶۰، در بستان به شهادت رسيد.
شهید طوبی چراغچی در پانزدهم خرداد ۱۳۲۳، در شهرستان دزفول به دنيا آمد و در سی و یکم فروردين ۱۳۶۲، در حملات موشكی زادگاهش به شهادت رسید.
پدر شهیدان جباری
حاج محمود جباری پدر بزرگوار سردار شهید مرتضی و رحمتالله جباری پس از سالها چشم انتظاری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
سردار شهید مرتضی جباری متولد دهم شهریور ۱۳۴۱، در سیزدهم اسفند ۱۳۶۵، به عنوان فرمانده گردان رسولالله در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به پا و شهید رحمتالله جباری متولد ششم اردیبهشت ١٣٤٠، در دوازدهم بهمن ۱۳۵۹، در میمک بر اثر اصابت ترکش به سر، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
جانباز ۷۰ درصد
مجتبی کاظم تبریزی جانباز معزز ۷۰ درصد پس از ۳۳ سال درد و رنج ناشی از مجروحیت به یاران شهیدش پیوست.
جانباز شهید تبریزی اعزامی از ارتش جمهوری اسلامی ایران متولد ۱۳۴۲ در تاریخ سوم آذر ۱۳۶۴ منطقه عین خوش در اثر اصابت ترکش به سر و دو پا به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.
جانباز ۷۰ درصد
جانباز گرانقدر ۷۰ درصد حسین قائنی پس از سالها تحمل درد ناشی از مجروحیت دوران دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست.
جانباز شهید حسین قائنی در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۳۲ در روستای تقرآباد از توابع شهرستان فیروزه چشم به جهان گشود، وی به عنوان عضو رسمی سپاه در هفتم اسفندماه ۱۳۶۴ به منطقه غرب اعزام و در بهمن ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج در شلمچه در اثر اصابت ترکش خمپاره به نخاع از ناحیه ۲ پا و دست راست مجروح و به مقام رفیع جانبازی نائل آمد، این جانباز ۷۰ درصد پس از ۳۶ سال تحمل مجروحیت به کاروان شهدا پیوست.
جانباز ۷۰ درصد
جانباز معزز ۷۰ درصد داود پژوهی پس از ۳۵ سال تحمل درد و رنج ناشی از جانبازی در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) به همرزمان شهیدش پیوست.
جانباز شهید داود پژوهی متولد ۱۳۴۷ در ۵ بهمن ماه ۱۳۶۶ منطقه عملیاتی شلمچه بر اثر اصابت ترکش و تیر مستقیم به ناحیه سینه و صورت به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.
از این جانباز شهید یک فرزند پسر و سه فرزند دختر به یادگار مانده است.
جانباز ۷۰ درصد
حسین اکبرپور جانباز گرانقدر ۷۰ درصد گیلانی، پس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از جراحت جنگ تحمیلی بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت و به مقام شهادت نائل آمد.
شهید حسین اکبرپور سال ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی حُمرین مهران بر اثر اصابت ترکش خمپاره مدال جانبازی را به گردن آویخت.