به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,140
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 4,140
بازدید ماه: 253,433
بازدید کل: 25,863,795
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۴۸۸ - خاطره ای از شهید شهید حسن سرهادی: از پایه‌گذاران حزب‌الله لبنان ۱۴۰۲/۰۶/۱۱
خاطره ای از شهید شهید حسن سرهادی:
  از پایه‌گذاران حزب‌الله لبنان
۱۴۰۲/۰۶/۱۱

شهید حسن سرهادی، 24 مهر سال 1344 در صالح‌آباد همدان چشم به جهان گشود. با آغاز جنگ تحمیلی، به عنوان نیروی سپاه به جبهه رفت و به کار تبلیغاتی پرداخت. او 20 شهریور سال 1365 در جزیره مجنون در اثر اصابت ترکش خمپاره توسط دشمن بعثی شهید شد و پیکر پاکش درگلزار شهدای همدان آرام گرفت.
فوق‌العاده خوش‌اخلاق و با احترام بود، شخصیتی چند بعدی داشت؛ هم مربی کنگ‌فو بود هم فعال سیاسی و فرهنگی و یکی از پایه‌گذاران اتحادیه انجمن اسلامی در همدان؛از شاگردان مرحوم مسکین بود و به علوم قرآنی اهمیت زیادی می‌داد؛ خوش‌ذوق و باهوش بود و به فکر کمک به مردم.
پدرش تعریف می‌کرد که حسن از وقتی شروع کرد به نمازخواندن، هیچ وقت نشد بعد از نمازش به درگاه خدا استغاثه نکند و ‌اشک نریزد.
مسئولیت انتشار نشریه‌ای به نام «ایثار» را در دوران دانش‌آموزی داشت و کار گردآوری یک نشریه را هم در واحد اطلاعات عملیات انجام می‌داد؛ بسیار به آگاه کردن مردم حساس بود و در این راه از هیچ کاری دریغ نمی‌کرد.
خواهر شهید می‌گوید: «یادم نمی‌رود روزی را که خبر بازگشت پیکرش را دادند، چند روز پیکر مطهرش در آب مانده بود و یک طرف صورت زیبایش را ماهی‌‌ها خورده بودند، این صحنه دردناک هنوز که هنوز است از یادم نرفته و نمی‌رود.»
شهید حسن سرهادی در لبنان هم حضور داشت و یکی از پایه‌گذاران حزب‌الله بود، در آن مقطع هم زحمات بسیاری کشید و با فرمان امام(ره) برای دفاع از کشور به وطن برگشت و جانانه در راه دین و میهن جنگید.
Image result for ‫گل لاله‬‎