به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,638
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 7,782
بازدید ماه: 24,540
بازدید کل: 28,392,493
افراد آنلاین: 21
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
***مادر شهید عبدل عبدی و مادر شهید مهراب رشیدی در هرمزگان دعوت حق را لبیک گفتند ۱۴۰۳/۰۵/۱۴

مادر شهید عبدل عبدی و مادر شهید مهراب رشیدی

در هرمزگان دعوت حق را لبیک گفتند

۱۴۰۳/۰۵/۱۴

‫مادر شهید «مهراب رشیدی گل روئیه» آسمانی شد‬‎

 

‫معرفی شهید

‫مادر شهید «مهراب رشیدی گل روئیه» آسمانی شد‬‎‫شهيد رشيدي: براي ثبات جمهوري اسلامي به جبهه رفتم - ایرنا‬‎

 

بندرعباس- مادر شهید عبدل عبدی و مادر شهید مهراب رشیدی دعوت حق را لبیک گفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حاجیه سکینه عبدی‌زاده مادر شهید «عبدل عبدی» و نیز حاجیه خانم مهتاب هاشمی مادر شهید «مهراب رشیدی گل روئیه» آسمانی شده و به فرزندان شهیدشان پیوستند.

حاجیه سکینه عبدی‌زاده مادر شهید معظم «عبدل عبدی» چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه در سن ۷۱ سالگی، به علت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت.

مراسم تشییع پیکر این مادر فداکار و صبور، پنجشنبه ۱۱ مرداد ماه ساعت در روستای کووه سیاهو از توابع بخش مرکزی بندرعباس برگزار، و به خاک سپرده شد.

شهید عبدل عبدی کوویی، بیستم شهریور ۱۳۵۱ در روستای کووه از توابع شهرستان بندرعباس دیده به جهان گشود. پدرش رضا، کشاورز بود و مادرش سکینه نام داشت. تا اول متوسطه در رشته انسانی درس خواند. گروهبان نیروی انتظامی بود. بیست و یکم فروردین ۱۳۷۴ در روستای نرماشیر بم هنگام درگیری با اشرار و قاچاقچیان بر اثر اصابت گلوله به چشم و پا، شهید شد. پیکر او را در زادگاهش به خاک سپردند.

«مهتاب هاشمی» مادر شهید «مهراب رشیدی گل روئیه» نیز امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه در سن ۹۳ سالگی، به علت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

مراسم تشییع پیکر این مادر فداکار و صبور، یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ساعت ۱۵:۳۰ با حضور بستگان و جمعی از ایثارگران در گلزار شهدای روستای هاشم آباد از توابع شهرستان حاجی آباد برگزار و به خاک سپرده می‌شود.

شهید مهراب رشیدی گل روئیه، یکم اردیبهشت ۱۳۳۹ در روستای هاشم آباد از توابع شهرستان حاجی آباد دیده به جهان گشود. پدرش بیژن، کشاورز بود و مادرش مهتاب نام داشت. تا پایان دوره کاردانی در رشته زبان انگلیسی درس خواند. معلم بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت.

دهم اردیبهشت ۱۳۶۱، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به سینه، شهید شد. مزارش در گلزار شهدای شهرستان بندرعباس واقع است.