به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,909
بازدید دیروز: 22,441
بازدید هفته: 58,683
بازدید ماه: 67,469
بازدید کل: 26,428,216
افراد آنلاین: 129
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 2 July 2025
الأربعاء ، ۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۲۲۱ - شهيد مطهرى : اعتراض عجیب یک زن به پیامبر(ص) چرا خودت را نمی‌گیری؟ ۱۴۰۳/۰۸/۱۹
 اعتراض عجیب یک زن به پیامبر(ص) چرا خودت را نمی‌گیری؟ 
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
مرتضی مطهری - دانشنامه‌ی اسلامی
تاريخ پیامبر(ص) پر است از تواضع و فروتنى و مهربانى نسبت به خلق و عبوديت‏ و اظهار ذلت نسبت به خالق. زنى به حضرتش عرض كرد كه تو همه چيزت خوب است، فقط يك عيب دارى و آن اينكه خود را نمى‏ گيرى، مثل بندگان با خودت رفتار مى‏ كنى، روى زمين مى‏ نشينى. فرمود: كدام بنده از من بنده ‏تر است (اىُّ عَبْدٍ أعْبَدُ مِنّى)؟
شك ندارد كه سيرت متواضعانه و خودشكنانه آن حضرت جنبه اخلاقى و فروتنى دارد، اما قرائن نشان مى‏ دهد كه رسول اكرم به جنبه اجتماعى اين قضايا هم زياد توجه داشته؛ توجه داشته كه همين احترامات، همين القاب و عناوين، همين عادات كه كوچك به نظر مى‏ رسد، چه ديوار ضخيمى ميان افراد به وجود مى ‏آورد، چقدر تأثير دارد در اينكه دلها را از هم دور كند.
همين‌هاست كه ناهمواري‌ها و پستی و بلندى‏ ها و سنگلاخ‌ها به وجود مى‏ آورد. همين‌ها كه در بادى امر، يك رشته امور اعتبارى و خيالى است، در نهايت امر، منتهى مى‏ شود به امور عينى و خارجى. تخم اوّلى تفاوتهاى ناروا را همين احترامات غلط و همين عناوين و القاب دروغين مى‏ كارد.
* استاد مطهری، بیست گفتار، ص۱۰۴