به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 739
بازدید دیروز: 3,585
بازدید هفته: 11,878
بازدید ماه: 125,112
بازدید کل: 25,112,029
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۸ دی ۱٤۰۳
Tuesday , 7 January 2025
الثلاثاء ، ۷ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
5645 - روزی نامه های غرب گدای ... ۱۴۰۳/۰۸/۲۷

روزی نامه های غرب گدای ...

۱۴۰۳/۰۸/۲۷

 خبری که روزنامه‌های زنجیره‌ای سانسور کردند - مشرق نیوز
 
کدام‌یک از این شرط‌ ها عملی شده که پالس مذاکره می‌فرستید؟!
 
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: اگر ترامپ آن شرطی که نظام اعلام کرده که در امور داخلی ما دخالت نکنند و دنبال ضربه‌زدن نباشند، بپذیرد، ما هم می‌توانیم مثل گذشته مذاکره کنیم.
الیاس حضرتی در یک گفت‌و‌گوی تلفنی اظهار کرد: آمریکا از قبل انقلاب تا امروز به‌دنبال ضربه‌زدن به ایران بوده است.
وی تصریح کرد: آمریکا آن چیزی که تا الان کارنامه‌شان هست تلاش برای به هم زدن اوضاع داخلی ما، ضربه‌زدن به ما، تلاش برای سرنگونی ماست؛ نه الان، بلکه از قبل انقلاب تا امروز دنبال ضربه به ایران بوده است.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد گفت: ترامپ هم به‌نظر من هم نقطه‌ضعف‌ها و هم نقطه‌قوت‌هایی دارد؛ می‌شود اگر آن شرطی که انقلاب اسلامی گذاشته و مسئولان ما گذاشتند که در امور داخلی ما دخالت نکنند، دنبال درگیری و ضربه‌زدن نباشند و به‌عنوان یک کشور عادی بخواهند با ما برخورد کنند، ما هم مثل یک کشور عادی با آن ‌ها برخورد خواهیم کرد و حتی می‌توانیم باب مذاکراتی که در گذشته داشتیم را همین در زمان آقای ترامپ هم به یک شکل پررنگ‌تری هم ادامه بدهیم.
اظهارات آقای حضرتی از چند جهت قابل توجه و نقد است. نخست اذعان به این که آمریکا از 45 سال قبل تا به امروز دنبال ضربه زدن و براندازی بوده است. ثانیا او به شرط نظام درباره مذاکره اشاره می‌کند. منطقا هر شرطی مقدم بر اصل مذاکره است یعنی ابتدا باید این شرط محقق شود تا بتوان مذاکره کرد و این دقیقا خلاف دست فرمان برخی عناصر سیاسی و نشریات زنجیره‌ای است که قائل به مذاکره بلاشرط بلکه تن دادن به شرائط ظالمانه آمریکا برای توافق به هر قیمت (بخوانید وطن‌فروشی) هستند!
ثالثا آمریکا بر خلاف شرط‌های منطقی ایران، علی الدوام اقدام به خصومت و توطئه و زدن ضربه کرده و بنابراین مذاکره، بر مبنای آن شروط معقول، هیچ اعتباری ندارد. چهام و بدتر این که با وجود تنازل طرف ایرانی در برخی توافقات مانند برجام، طرف آمریکایی کمترین حسن نیتی از خود نشان نداده بلکه همان اخلاق شیطانی خود را بروز داده است.
ترامپ همان کسی است که آقای روحانی با همه اشتیاقش به مذاکره با آمریکا درباره وقاحت او گفت: «داستان مضحکی اتفاق افتاده؛ می‌گویند تعهدی که قبلا بستیم، فعلا محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل می‌گوید اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورها می‌گوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانه‌اند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكره‌اي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد».
رابعا، غیر از شرایط معقولی که آقای حضرتی اشاره می‌کند، قصاص خون شهید سلیمانی و پایمال کردن حقوق ایران در برجام هم به گردن ترامپ سنگینی می‌کند و کسانی که بر خلاف این واقعیت بخواهند نسخه مذاکرات التماسی بپیچند، فاقد کمترین غیرت نسبت به عزت و امنیت ملی هستند. 
با همه این اوصاف باید دید، آن کدام دیوانگی و شیدایی آن هم در حد افراطی (و یا ماموریت) است که موجب می‌شود برخی عناصر سیاسی همچنان نسخه مذاکره بپیچند و همه عبرت‌های قبلی را که خود رقم زده‌اند، کتمان کنند؟
 
 
عصبانیت یک پادو از روشنگری موثر کیهان درباره آمریکا و اسرائیل
 
رئیس اسبق کمیسیون سیاست خارجی مجلس درباره مخالفت کیهان با مذاکره با ترامپ ادعا کرد: این مخالفان تنش‌زدایی، عامل اصلی بدبختی‌های مردم هستند؛ هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شده است.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده سابق و رد صلاحیت شده، با اشاره به انتقاد کیهان از ترویج مذاکره با ترامپ، به سایت اجاره‌ای انتخاب گفت: وعده‌های انتخاباتی پزشکیان، آخرین عهدی است که مردم با نظام بسته‌اند. برخلاف جریانات افراطی در ایران که انتخابات را یک ویترین سیاسی می‌دانند، در دنیا انتخابات به معنای تغییر است. به عبارتی انتخابات می‌تواند تغییر ایجاد کند. آخرین عهدی که مردم با نظام دارند، تعهدات پزشکیان از جمله بحث تنش‌زدایی با جهان است. قرار نیست شکست‌خوردگان انتخابات، راهبرد سیاست خارجی دولت را مشخص کنند. اگر قرار بر این باشد، نوعی عهدشکنی با مردم است. نکته‌ مهم این است که مخالفان تنش‌زدایی در کشور، عامل اصلی بدبختی‌های مردم هستند. به ویژه اینکه هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شده است. من معتقدم اگر پزشکیان و دولت ایشان، سیاست خارجی خودشان را با بولتن‌نویس‌ها هماهنگ کنند یا از آن‌ها ترس داشته باشند، اوج حقارت یک دولت است. دولت هیچ توضیحی درباره‌ نرفتن پزشکیان به اجلاس جهانی باکو نداد و تنها چیزی که خود را نشان داد این بود که برخی از رسانه‌های افراطی پزشکیان را تهدید کردند و او سفر را برهم زد. 
وی در رابطه با نقش ایلان ماسک در پیشبرد گفت‌وگو‌های ایران و غرب بیان کرد: پیش قدم شدن ایلان ماسک برای دیپلماسی ایران و آمریکا، نشان‌دهنده این موضوع است که ایران جز گزینه‌های اصلی چالش آمریکا نیست، بلکه ترامپ سعی می‌کند چالش‌های خود را با کشوری مثل ایران، کم کند و به چالش‌های اصلی خودش در شرق آسیا و داخل آمریکا بپردازد. پادرمیانی افراد غیرسیاسی، یک فرصت برای دیپلماسی ایران است. یک تابو در سیاست خارجی ایران مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا وجود دارد و همین تابو باعث شد برجام توسط واسطه‌ها به هم بخورد. چه بهتر که ایران و آمریکا بدون واسطه وارد مذاکره شوند. دیدار ماسک نشان داد که برخلاف تبلیغات نتانیاهو، سیاست خارجی ترامپ از اسرائیل خط نمی‌گیرد. 
او افزود: دلیل عصبانیت بیش از حد افراطی‌ها از مطرح شدن افرادی مانند ماسک این است که اگر ایران به سمت تنش‌زدایی برود، در داخل هم رویداد‌هایی شکل می‌گیرد و افراطی‌ها روز به روز ضعیف‌تر می‌شوند. اسم ماسک حساسیت بیشتری نزد این افراد دارد. توصیه من به پزشکیان این است که او باید بداند تنها عهدش به مردم ایران چیست. الان که با شما صحبت می‌کنم تمام ناترازی‌ها در کشور وجود دارد و ویرانه‌ سیاست خارجی ایران از ویرانه‌ غزه بیشتر است. پزشکیان با یک سیاست خارجی پردشمن کار خود را آغاز کرد و نمی‌تواند آن سیاست‌های شکست خورده را ادامه دهد. 
لحن عصبانی، بی‌ادبانه و فرافکنانه این نماینده سابق در حالی است که امثال وی درباره بزک کردن توافق معیوب برجام و پایمال شدن حقوق ملت ایران در این فرآیند هیچ عذر و توضیحی ارائه نکرده‌اند. آنها با همین عوام فریبی، روند مطلوب طرف آمریکایی را توجیه کردند و در برآیند کار، دو برابر شدن تحریم‌ها و رشد اقتصادی تقریبا صفر به علاوه تورم 60 درصدی و افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) را به یادگار گذاشتند. تعطیلی هشت هزار کارخانه، سقوط شدید صادرات نفت، آفت تولید و قطعی برق و گاز و... حاصل این مدیریت بی‌کفایت اما وقیح و گزافه‌گو بود.
لحن التماسی برخی از این عناصر -که شماری از رفقای‌شان از کشور‌ گریخته و علنا به شبکه‌هایی مانند اینترنشنال و بی‌بی‌سی و صدای آمریکا بیگاری می‌دهند- علت اصلی در گستاخی دولت‌های اوباما و ترامپ و بایدن بر‌ای پایمال کردن هر جه بیشتر حقوق حداقلی ایران در برجام و سپس ترور شهید سلیمانی در فرودگاه بغداد بود. برای چنین عناصر مرعوب و خود فروخته‌ای که تکرار دیکته‌ها و مطامع آمریکا بر هر نوع اندیشه مستقل ملی ترجیح دارد، حتما روشنگری کیهان، حکایت بسم‌الله گفتن به اجنه و شیاطین است و رشته‌های‌شان را پنبه می‌کند.
نکته دیگر این که شگرد همیشگی منافقین، پنهان شدن پشت نام مردم و شخصیت‌های سیاسی یا دولتی و ادای مطامع مد نظر دشمنان ملت ایران است. و گرنه ملت شجاع ایران همان ملت نستوهی هستند که بر خلاف تصور دشمنان، آن حماسه تشییع چند ده میلیونی پیکر شهید سلیمانی را پدید آورده و خواستار انتقام خون شهید سلیمانی شدند. 
از سوی دیگر نماینده رد صلاحیت شده در بخشی از اظهاراتش نشان می‌دهد که فراتر از پیگیری منافع آمریکا طرفدار رژیم صهیونیستی است و عصبانی از اینکه آقای پزشکیان عقلانیت به خرج داده و در نشستی که برای اعتبار بخشیدن به رئیس رژیم نامشروع و جنایتکار صهیونیستی ترتیب یافته بود، شرکت نکرده است. او در عین خال بهتر از هر کس می‌داند که منصوبان ترامپ در دولت جدید همگی طرفدار دوآتشه اسرائیل هستند و با این وجود، تصویری خلاف واقع ارائه می‌کند.