۱۳۸۶ - حجتالاسلام و المسلمین گلپایگانی: بانوان طلبه فرصت نشر فرهنگ اهل بیت(ع) را قدر بدانند ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
حجتالاسلام و المسلمین گلپایگانی:
بانوان طلبه فرصت نشر فرهنگ اهل بیت(ع) را قدر بدانند
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب خطاب به بانوان طلبه جامعه الزهرا (س) گفت: شما در بهترین شرایط هستید. از این فرصت استثنایی برای یادگیری و فراگیری آثار و فقه آل محمد(ص) و نشر فرهنگ اهل بیت(ع) استفاده کنید.
حجتالاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در اجلاسیه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعهالزهرا سلاماللهعلیها که در تالار بیداری اسلامی این نهاد برگزار شد، عنوان کرد: جامعه الزهرا(س) ۴۰ سال قبل به دستور امام راحل تشکیل شد و مصداق آیه «أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاءِ» است.
وی با بیان این که بانوان حوزوی معارف اهل بیت(ع) را فرا میگیرند و منتشر میکنند و در این عرصه نقش اساسی دارند، ادامه داد: نقش بانوان در دفاع مقدس و زحمات همسران جانبازان در پرستاری از این عزیزان به ویژه کسانی که قطع نخاع هستند بیمانند است.
حجتالاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی در ادامه با اشاره به تقارن این برنامه با ایام ولادت حضرت زهرا (س) تصریح کرد: همه ابعاد حضرت فاطمه (س) سرمشق است.
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در رابطه با ویژگیهای منحصر به فرد حضرت زهرا(س) بیان داشت: پیامبر (ص) وقتی وارد خانه میشدند متوجه شدند که خدیجه (س) با کسی صحبت میکند، در حالی که همه زنان مدینه با حضرت خدیجه (س) به خاطر ازدواج با پیامبر(ص) قطع ارتباط کرده بودند. پیامبر (ص) وارد اتاق شدند و کسی را در اتاق ندیدند. متعجب پرسیدند با چه کسی سخن میگفتید. حضرت خدیجه(س) پاسخ دادند فرزندی که در شکم دارم با من سخن میگوید.
وی ابراز داشت: پیامبر خدا (ص)، پس از عروسی علی(ع) و فاطمه (س) از امیرمؤمنان(ع) پرسید: فاطمه (س) را چگونه همسری یافتی؟ علی(ع) گفت: یاریکنندهای نیک، در راه اطاعت خداوند. حضرت زهرا (س) فرزندانی تربیت کرد که فخر عالم بشریت هستند. در همه دنیا مانند امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) وجود ندارد.
حجتالاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی اظهار داشت: جبرئیل، امین وحی است اما به حضرت فاطمه (س) که پیامبر نبودند نیز نازل میشد و از آینده به او میگفت و حضرت علی(ع) مینوشت، این صحیفه وجود دارد و نزد امام زمان (عج) است.
به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب خطاب به بانوان طلبه جامعه الزهرا (س) گفت: شما در بهترین شرایط هستید. از این فرصت استثنایی برای یادگیری و فراگیری آثار و فقه آل محمد(ص) و نشر فرهنگ اهل بیت(ع)
استفاده کنید. وی یادآور شد: علمای بزرگ حق بزرگی بر گردن ما دارند. مجاهدت و شهادت آنان باعث شده است این آثار به دست ما برسد. باید از آثار این بزرگان استفاده کنیم.
حجتالاسلام خسروپناه: ما امروز به شدت نیاز به فقه و حکمت حکمرانی در عرصههای مختلف داریم
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این اجلاسیه با اشاره به فعالیتهای مختلف جامعه الزهرا(س) بیان داشت: کارنامه این مجموعه در همه بخشها مثبت و اثربخش بوده است و در این سالها نیز بسیاری از بخشهای آن رشد پیدا کرده و تقویت شده است.
وی افزود: امروز شاهد گستره علمی و تخصصی جامعه الزهرا (س) هستیم و این مجموعه در حوزههای علمی، تبلیغی، ملی و بینالمللی و در بسیاری از عرصهها اقدامات قابل توجهی داشته است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: جامعه الزهرا (س) برای بسیاری از اقشار برنامه داشته و آنها را اجرا میکند و امروز که در گام دوم انقلاب اسلامی هستیم، باید جامعه الزهرا (س) مبتنی بر نظریه نظام انقلابی که دارای سه رکن است، فعالیت داشته باشد.
حجتالاسلام خسروپناه گفت: همه این رکنها به همدیگر مرتبط و با هم عجین هستند و این سه رکن عبارتند از جامعهپردازی، خودسازی و تمدنسازی.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز داشت: دو ماموریت مهم برای جامعه الزهرا (س) وجود دارد و آن عبارتند از اخلاق و معنویت که باید جامعه الزهرا (س) در این زمینهها گامهای مؤثری برداشته و داشتههای خود در این عرصهها را تقویت کرده و بهبود بخشد که البته این نیاز به برنامه منسجم و عملیاتی دارد.
به گزارش رسا، وی پژوهش و تحقیق را از جمله ملزومات گام دوم انقلاب اسلامی بیان و تاکید کرد: باید با تحقیقات و پژوهشهای لازم مشکلات و مسائل مربوط به عرصههای مختلف را برطرف کرده و به اشکالات و شبهات پاسخ داده شود.
حجتالاسلام خسروپناه گفت: ما امروز به شدت نیاز به فقه و حکمت حکمرانی در عرصههای مختلف داریم و باید عقبماندگیهای خود در این زمینه را برطرف کنیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی و گسترش آن در جهان، تاکید کرد: حوزههای علمیه باید به عرصه هوش مصنوعی توجه ویژه داشته و از اهمیت و جایگاه آن در جهان و قابلیتهای آن غفلت نکنند، البته اقدامات خوبی در این زمینه شکل گرفته است اما نیاز به توجه بیشتر از این مقدار است.